ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

04.07.2019

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1546
Про внесення змін до рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування»

РІШЕННЯ
тридцять друга сесія VІІ скликання
 

від 04.07.2019 р. №1546
        
 Про внесення змін до рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування»
 
Розглянувши клопотання Коростенського комунального підприємства «Водоканал»  щодо внесення змін до рішення двадцять дев’ятої  сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405, відповідно до ст. 12 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА: 
 
      1. Внести зміни до п.1 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «1. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0116 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Козака, 54-А міста Коростеня».
    2. Внести зміни до п.2 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «2. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0062 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Жмаченко, в районі житлового будинку 46-Д міста Коростеня».
    3. Внести зміни до п.3 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «3. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0039 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Сергія Кемського, в районі житлового будинку 69 міста Коростеня».
     4. Внести зміни до п.4 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «4. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0113 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Сергія Кемського, в районі житлового будинку 67-В міста Коростеня».
     5. Внести зміни до п.5 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «5. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0022 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Т.Кралі, 68-Б міста Коростеня».
      6. Внести зміни до п.6 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «6. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0016 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Т.Кралі, 52-А міста Коростеня».
     7. Внести зміни до п.7 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «7. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0018 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Чолівській, 17-А міста Коростеня».
    8. Внести зміни до п.8 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «8. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0001 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Жмаченко, в районі житлового будинку 46 міста Коростеня».
    9. Внести зміни до п.9 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «9. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0057 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Жмаченко, 46-Г міста Коростеня».
 
    10. Внести зміни до п.10 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «10. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0066 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Б.Хмельницького, 69-В міста Коростеня».
     11. Внести зміни до п.11 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «11. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0085 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Князя Ярослава Мудрого, 58-Б міста Коростеня».
    12. Внести зміни до п.12 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «12. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0334 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Набережній, в районі житлового будинку №2-Г міста Коростеня».
    13. Внести зміни до п.13 рішення двадцять дев’ятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 21.02.2019 року №1405 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування», в зв’язку з уточненням цільового призначення та викласти його в наступній редакції:
  «13. Надати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0020 га в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)   по вулиці Грушевського, в районі житлового будинку №49-А міста Коростеня».
 


                           
Міський голова                                                      В. Москаленко

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                 Т.Камінська