ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXX

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

04.04.2019

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1440
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення

РІШЕННЯ
      тридцята сесія VІІ скликання
 

від 04.04.2019 р. №1440
                           
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення
 
Розглянувши клопотання юридичних осіб, заяви громадян про поновлення договорів оренди земельних ділянок,  відповідно до статей 12, 93, 124, 125 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України «Про оренду землі», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням двадцять другої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №1055 від 24.05.2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір оренди від 15 березня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням другої сесії VII-го скликання Коростенської міської ради від 17.12.2015 року в довгострокову оренду Акціонерному товариству «Житомиробленерго», цільове призначення - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії по вулиці Гоголя міста Коростеня.
1.1. Встановити строк довгострокової оренди Акціонерному товариству «Житомиробленерго» земельної ділянки площею 0,0030 га цільового призначення - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії: 49(сорок дев'ять) років.
1.2. Встановити розмір орендної плати за використання Акціонерному товариству «Житомиробленерго» вказаної земельної ділянки: 162,80 грн.(сто шістдесят дві гривні 80копійок) в рік; 13,57 грн.(тринадцять гривен 57 копійок) в місяць.
 
2. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір оренди від 23 березня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням четвертої сесії VII-го скликання Коростенської міської ради від 03.03.2016 року в короткострокову оренду громадянці Шум Наталії Михайлівні, цільове призначення - для будівництва індивідуальних гаражів   по вулиці Героїв Небесної Сотні(Табукашвілі), в районі будинку №3 міста Коростеня.
2.1. Встановити строк короткострокової оренди громадянці Шум Наталії Михайлівні земельної ділянки площею 0,0023 га цільового призначення - для будівництва індивідуальних гаражів: 5(п’ять) років.
2.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянці Шум Наталії Михайлівні вказаної земельної ділянки: 264,17 грн.(двісті шістдесят чотири гривні 17 копійок) в рік; 22,01 грн.(двадцять дві гривні 01 копійок) в місяць.
 
3. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір оренди від 08 травня 2015 року земельної ділянки, яка надана рішенням сорокової сесії VI-го скликання Коростенської міської ради від 12.03.2015 року в короткострокову оренду громадянці Вороніній Світлані Юріїівні, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі   по вулиці Мельника, 14-К міста Коростеня.
3.1. Встановити строк короткострокової оренди громадянці Вороніній Світлані Юріїівні земельної ділянки площею 0,0156 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі: 5(п’ять) років.
3.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянкою Вороніною Світланою Юріївною вказаної земельної ділянки: 6055,98 грн.(шість тисяч п’ятдесят п’ять гривен 98 копійок) в рік; 504,67 грн.(п’ятсот чотири гривні 67 копійок) в місяць.
 
4. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір оренди від 08 травня 2015 року земельної ділянки, яка надана рішенням сорокової сесії VI-го скликання Коростенської міської ради від 12.03.2015 року в короткострокову оренду громадянці Вороніній Світлані Юріїівні, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі   по вулиці Шевченка, 82-А міста Коростеня.
4.1. Встановити строк короткострокової оренди громадянці Вороніній Світлані Юріїівні земельної ділянки площею 0,0238 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі: 5(п’ять) років.
4.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянкою Вороніною Світланою Юріївною вказаної земельної ділянки: 7449,11 грн.(сім тисяч чотириста сорок дев'ять гривен 11 копійок) в рік; 620,76 грн.(шістсот двадцять гривен 76 копійок) в місяць.
 
5. Акціонерному товариству «Житомиробленерго» здійснити нотаріальне посвідчення договору та провести державну реєстрацію прав за цим договором відповідно до вимог чинного законодавства.
 
6. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договорів оренди, додаткових угод до договорів оренди.
 
7. Коростенській ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаних вище земельних ділянок на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного кодексу України та Податкового кодексу України.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Началник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська