ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.11.2018

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1297
Про надання виконавчому комітету Коростенської міської ради дозволу на виготовлення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок

РІШЕННЯ

            двадцять шоста сесія VIІ скликання

 
     від 29.11.2018 р. №1297

Про надання виконавчому комітету Коростенської міської ради дозволу на виготовлення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок

З метою забезпечення продажу на конкурентних засадах земельних ділянок у місті Коростені, відповідно до ст.ст. 12,122, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр» Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Визнати комунальною власністю територіальної громади міста Коростеня земельну ділянку орієнтовною площею 16,5000 га, що розташована по вулиці Шатрищанській, 59-К міста Коростеня.
1.1. Надати виконавчому комітету Коростенської міської ради дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 16,5000 га по вулиці Шатрищанській, 59-К міста Коростеня для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення за рахунок земель рекреаційного призначення.
 
2. Визнати комунальною власністю територіальної громади міста Коростеня земельну ділянку орієнтовною площею 0,0063 га, що розташована по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будинку №27 міста Коростеня.
2.1. Надати виконавчому комітету Коростенської міської ради дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0063 га по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будинку №27міста Коростеня для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
3. Рекомендувати виконавчому комітету Коростенської міської ради замовити в землевпорядній організації, яка має право на виконання даного виду робіт, розробку проектів землеустрою щодо оформлення права власності за Коростенською міською радою.
4. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів розроблену проектну документацію подати для затвердження на розгляд сесії Коростенської міської ради.
 
Міський голова                                                        В. Москаленко
 

      Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська