ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXV

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

18.10.2018

Підготував:

Юридичний відділ

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1221
Про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Коростенської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 03.03.2016 року №108

РІШЕННЯ
двадцять п’ята сесія VІІ скликання
 
від  18.10.2018 р. №1221
 
Про внесення змін до Регламенту
виконавчого комітету Коростенської міської ради,
затвердженого рішенням міської ради від 03.03.2016 року №108
 
З метою приведення у відповідність чинному законодавству України Регламенту виконавчого комітету Коростенської міської ради, керуючись ст.11, ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування   в  Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до п.5.6 Розділу V Підготовка і проведення засідань виконавчого комітету міської ради Регламенту виконавчого комітету Коростенської міської ради, затвердженого рішенням  міської ради від 03.03.2016 року №108 та викласти його в наступній редакції:
 
Проект порядку денного засідання виконавчого комітету, не пізніше як за 20 робочих днів до дати початку засідання виконавчого комітету формує відділ внутрішньої політики, оргроботи та контролю виконкому за погодженням з керуючим справами на основі плану роботи виконавчого комітету та наданих проектів рішень.
Пропозиції до порядку денного, внесені пізніше зазначеного терміну або під час засідання виконавчого комітету, вносяться на розгляд виконавчого комітету міським головою або членами виконавчого комітету з прийняттям відповідного рішення про доцільність їх включення до порядку денного виконавчого комітету. Якщо пропозицію до порядку денного виконавчого комітету внесено під час засідання виконавчого комітету, виконавчий комітет може прийняти рішення про перенесення розгляду цього питання на наступне засідання виконавчого комітету або, в разі невідкладності, розглянути його.  В обох випадках приймається відповідне рішення.
 
2. Внести зміни до п.6.7 Розділу VI Підготовка і прийняття рішень виконавчого комітету міської ради Регламенту виконавчого комітету Коростенської міської ради, затвердженого рішенням  міської ради від 03.03.2016 року №108 та викласти його в наступній редакції:
 
Проекти рішень та всі матеріали до них виконавці погоджують з зацікавленими організаціями, заступниками міського голови, керуючим справами виконкому, надаються до відділу внутрішньої політики, оргроботи та контролю виконкому та оприлюднюються не пізніше як за 20 робочих днів до дати їх розгляду з метою прийняття.
 
 
Міський голова                                                                     В.Москаленко   
 
Секретар міської ради                                                                 В.Вигівський
Керуючий справами виконкому                                                 А.Охрімчук
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                Т.Камінська