ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.08.2018

Підготував:

Юридичний відділ

Галузь:

Житлове господарство

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    4
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1175
Про погодження переліку житлових приміщень в яких проведено самовільне відключення від централізованої системи теплопостачання міста Коростеня

РІШЕННЯ
двадцять четверта сесія VІІ скликання
 
від  30.08.2018 р. №1175
 
Про  погодження переліку житлових приміщень в яких проведено самовільне відключення від централізованої системи теплопостачання міста Коростеня
 
  
Враховуючи те, що окремі мешканці багатоповерхових житлових будинків провели самовільне втручання в газову систему, і самовільно втрутились в централізовану систему теплопостачання та відключилися від даних мереж. Керуючись рішенням 42 сесії 6 скликання «Про створення робочої групи по вивченню доцільності та технічної можливості переведення будинків житлового фонду в місті Коростені на індивідуальне опалення», Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України 15 травня 2015 року N 285   «Правила безпеки систем газопостачання», ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
 1.Погодити  перелік житлових приміщень, в яких проведено самовільне відключення від централізованої системи теплопостачання міста Коростеня до 01.08.2018 року у місті Коростені згідно додатку.

 2.Надати дозвіл КП «Теплозабезпечення»,  надавати  технічні умови відключення від центрального опалення особам згідно додатку даного рішення.
 2.1. Особам які є власниками житлових приміщень (згідно додатку)  з метою запобігання створення аварійних ситуацій, замовити відповідні технічні умови в КП «Теплозабезпечення».
     
 3. Особам згідно додатку  даного рішення з метою запобігання створення аварійних ситуацій, замовити в організації, яка має ліцензію на встановлення автономного опалення (встановлення газового або електричного обладнання (котлів) інше), обстеження власного помешкання на предмет дотримання  технічних вимог при від’єднанні від системи централізованого теплопостачання, втручання в газову або електричні системи та відсутності небезпеки експлуатації автономної системи теплозабезпечення, про що скласти акт.
 
4.Після виконання пунктів 2, 3 даного рішення необхідно особам згідно додатку  замовити та отримати проект на газифікацію приміщення (технічні умови) в організації яка надає їм послугу по постачанню природного газу або іншого альтернативного опалення.
 
 5.Надати дозвіл КП «Теплазабезпеченню» не нараховувати кошти по адресам згідно додатку за опалення так, як дана послуга фактично не надається.
 

Міський голова                                                                             В. Москаленко
 
 
 
 
 
               
 
 
Секретар міської ради                                                                   В.Вигівський   
 
Заступник міського голови                                                           Л. Якубовський
         
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська
 
 
 
 

 

ДОДАТКИ

1 1175 дод.pdf Переглянути