ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Чинний

Сесія:

XXIII

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

05.07.2018

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1153
Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування

РІШЕННЯ
             двадцять третя сесія VII скликання
     від 05.07.2018 р. №1153

Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування

Розглянувши клопотання юридичних осіб про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок в постійне користування, відповідно до статей 12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0769 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Данила Галицького(Мануїльського), 5  міста Коростеня.
 
       2. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0472 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Амосова Миколи(Сємашко), 8  міста Коростеня.
 
        3. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2052 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Жмаченко, 46  міста Коростеня.
 
         4. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0328 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці І.Франка, 6  міста Коростеня.
 
        5. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0203 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Грушевського, 39  міста Коростеня.
       6. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0266 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Горького, 14  міста Коростеня.
 
       7. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1144 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Горького, 80  міста Коростеня.
 
        8. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1470 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Сергія Кемського(Жовтнева), 69  міста Коростеня.
 
        9. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1889 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Київській, 1-А  міста Коростеня.
 
        10. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2614 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці В.Сосновського, 10  міста Коростеня.
 
       11. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1505 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці В.Сосновського, 25  міста Коростеня.
 
       12. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0824 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці В.Сосновського, 72 міста Коростеня.
 
       13. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0758 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Богдана Хмельницького, 18 міста Коростеня.
 
        14. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1850 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Гастелло, 22 міста Коростеня.
 
              15. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1648 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Мельника, 5 міста Коростеня.
    
        16. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1427 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Грушевського, 68 міста Коростеня.
 
        17. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1146 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Грушевського, 52 міста Коростеня.
 
        18. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1150 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Коротуна, 4 міста Коростеня.
 
        19. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0366 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці 1 Травня, 35 міста Коростеня.
 
       20. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2750 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Шевченка(Кірова), 86-А міста Коростеня.
 
       21. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2275 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Шевченка(Кірова), 46-А міста Коростеня.
 
         22. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Коцюбинського, 44 міста Коростеня.
 
        23. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Героїв Небесної Сотні(Табукашвілі), 12-А міста Коростеня.
 
        24. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0250 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Київській, 19 міста Коростеня.
 
        25. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1175 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Каштанова, 15-А міста Коростеня.
 
       26. Надати дозвіл Комунальному підприємству Теплозабезпечення на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0800 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування   по вулиці Корольова, 32 міста Коростеня.
 
       27. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.
 
28. Комунальному підприємству Теплозабезпечення розроблені проекти землеустрою щодо відведення вказаних земельних ділянок в постійне користування погодити з територіальним органом центрального органу виконавчої влади, що здійснює реалізацію державної політики у сфері земельних відносин та органом містобудування та архітектури.
 
 29. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування подати на затвердження до Коростенської міської ради.

Міський голова                                                               В.Москаленко

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,

містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська