ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.05.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1276
Про надання дозволу управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в межах Коростенської міської територіальної громади

РІШЕННЯ
двадцять третя сесія VІІІ скликання
 

від 25.05.2023р. №1276
 
Про надання дозволу управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в межах Коростенської міської територіальної громади
 
Розглянувши подання начальника управління земельних відносин та комунальної власності від 03.05.2023р. №20.0.1-6/289 про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишніх КСП в межах Коростенської міської територіальної громади, відповідно до ст. 12, 122 Земельного кодексу України, Законів України «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Перемога», на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Бехівська сільська рада), орієнтовною площею 2377,4 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
2. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП ім.Чапаєва, на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Дідковицька сільська рада), орієнтовною площею 4684,8 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
3. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Поліська нива», на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Васьковицька сільська рада), орієнтовною площею 2648,0 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
4. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Полісся», на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Сарновицька сільська рада), орієнтовною площею 1412,6 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
5. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Хотинівське», на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Хотинівська сільська рада), орієнтовною площею 3436,7 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
6. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Батьківщина», на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Кожухівська сільська рада), орієнтовною площею 2030,6 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
7. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради розроблену документацію подати до Коростенської міської ради для розгляду та затвердження в установленому порядку.
 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                     О. Олексійчук
 
 
 
Заступник міського голови                                                                             В. Корнійчук
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                  І. Каменчук
 
Заступник начальника управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                          О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                            О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                      Т. Камінська
 
Староста Бехівського старостинського округу                                               І. Конюх
 
Староста Дідковицького старостинського округу                                         Н. Сергієнко
 
Староста Васьковицького старостинського округу                                      О. Ущапівський
 
Староста Хотинівського старостинського округ                                           В. Палюшкевич
 
Староста Кожухівського старостинського округу                                         С. Васьківська