ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.05.2023

Підготував:

Юридичний відділ

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1254
Про прийняття до сфери управління комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради, внесення змін та затвердження статуту в новій редакції

 РІШЕННЯ
двадцять третя  сесія VІІІ скликання
 
 

від 25.05.2023 р. №1254
 
Про прийняття до сфери управління комунального
некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний
діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської
обласної ради, внесення змін та затвердження
статуту в новій редакції
 
 Відповідно до рішення п’ятнадцятої сесії  Житомирської обласної ради VIII скликання від 27.04.20223 року №547 «Про зміну засновника  комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради», рішення позачергової двадцять другої сесії VІІІ скликання від 20.04.2023 року №1230 «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність  Коростенської  міської  територіальної  громади нерухомого та рухомого майна» та рішення позачергової двадцять другої сесії VІІІ скликання від 20.04.2023 року №1231 «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Коростенської міської територіальної громади  до сфери управління Коростенської міської ради прав засновника комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, керуючись ст.25, ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
         
ВИРІШИЛА:
 
1. Прийняти до сфери управління комунальне некомерційне підприємство «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради.
2. Змінити власника (засновника) комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради на Коростенську міську раду.
3. Змінити найменування комунальне некомерційне підприємство «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради на КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «РАЙОННИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР У М. КОРОСТЕНІ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».
4. Встановити скорочене найменування КНП РДЦ У М. КОРОСТЕНІ КМР.
5. Сформувати статутний капітал  КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РАЙОННИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР У М. КОРОСТЕНІ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» у розмірі 100,00 (сто) грн.
6. Затвердити в новій редакції Статут КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РАЙОННИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР У М. КОРОСТЕНІ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» згідно з додатком до рішення.
7. Визначити орган управління для КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РАЙОННИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР У М. КОРОСТЕНІ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» - КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КОРОСТЕНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».
8. Прийняти основні засоби, малоцінні необоротні активи, запаси, грошові кошти, дебіторську та кредиторську заборгованість, фінансові результати, інші статті балансу станом на 25.05.2023 року.
9. Доручити міському голові Москаленку Володимиру Васильовичу видати розпорядження міського голови про покладення обов’язків тимчасово виконуючої обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РАЙОННИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР У М. КОРОСТЕНІ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» на лікаря ультразвукових досліджень - Никитюк Альону Миколаївну, до припинення діяльності підприємства.
10. Тимчасово виконуючій обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РАЙОННИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР У М. КОРОСТЕНІ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» - Никитюк Альоні Миколаївні, здійснити заходи, щодо державної реєстрації змін до відомостей Єдиного Державного реєстру та установчих документів.


 
 
       
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
Секретар міської ради                                                                          О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                 Н. Чижевська            
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                 О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                          Т. Камінська

 
 

 
 

ДОДАТКИ

1 1254 дод.pdf Переглянути