ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.05.2023

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1244
Про затвердження умов та додаткових умов передачі в оренду окремого індивідуально визначеного майна, що обліковується на балансі комунального підприємства теплозабезпечення за адресою: вул. Корольова, 32-б, м.Коростень, Житомирська область

РІШЕННЯ
двадцять третя сесія VІІІ скликання

 
від 25.05.2023 р. №1244
 
Про затвердження умов та додаткових умов  передачі в оренду окремого індивідуально визначеного майна, що обліковується на балансі комунального підприємства теплозабезпечення за адресою:
вул. Корольова, 32-б, м.Коростень, Житомирська область

 
 
          Розглянувши листи  комунального підприємства теплозабезпечення  за вх. № 533/02-13 від 13.04.2023р., управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради від 04.05.2023р. № 142/24-08,  відповідно  Закону України «Про особливості передачі в оренду об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 03.06.2020р.  №483, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, керуючись  ст.25, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити умови та додаткові умови передачі в оренду окремого індивідуально визначеного майна (теплові мережі 1704 м в двотрубному обчисленні, інвентарний номер 0471; труба димова, інвентарний номер 0334;
насос К-20/30, інвентарний номер 1118; насос К 100/80/160, інвентарний номер 1103; насос LR65-160 UINN в комплекті з двигуном, інвентарний номер 1175; тепловий лічильник АКВА-МВТ ДУ-50, інвентарний номер 6232; ємкість 20м3, інвентарний номер 0332; огорожа, інвентарний номер 0338), що обліковується на балансі комунального підприємства теплозабезпечення за адресою:  вул. Корольова, 32-б, м.Коростень, Житомирська область, згідно з додатком (додається).
2. Уповноважити балансоутримувача – комунальне підприємство теплозабезпечення виступати орендодавцем окремого індивідуально визначеного майна за адресою: вул. Корольова, 32-б, м. Коростень, Житомирська область.
 
3. Комунальному підприємству теплозабезпечення оголосити в електронній торговій системі «ProZorro.Продажі»   аукціон  на передачу  в оренду індивідуально визначеного майна, відповідно до чинного законодавства.
 
Міський голова                                                  Володимир  МОСКАЛЕНКО
 
  

Секретар міської ради О. Олексійчук
Заступник міського голови О. Ясинецький
Начальник управління земельних відносин та комунальної власності
Начальник відділу комунальної власності
Начальник відділу організаційного забезпечення діяльності міської ради
Начальник юридичного відділу
 
 
 
 
 
 
 
 
І.Каменчук
С.Солод
 
О. Заєць
Т. Камінська  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  Додаток до рішення 23 сесії Коростенської міської ради VIIІ скликання від 25.05.23р.№1244
 
  

Умови та додаткові умови  передачі в оренду
окремого індивідуально визначеного майна

  1. Цільове використання об’єкта –  надання послуг теплопостачання.

         2. Термін дії договору оренди – 5 років.
         3. Ремонт під власні потреби здійснюється силами та за рахунок орендаря.
4. Орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статею 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
5. Орендарю заборонено укладати договір суборенди щодо цього майна.
6. Орендар зобов'язаний протягом 10 календарних днів з дня укладення договору застрахувати об'єкт оренди на суму його страхової вартості на користь Балансоутримувача та надати балансоутримувачу копію договору страхування.
 
 
 
Секретар міської ради                                           Олександр ОЛЕКСІЙЧУК