ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

06.04.2023

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1229
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду


РІШЕННЯ
двадцять перша сесія VІІІ скликання
 

від 06.04.2023 р. №1229
 
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду
 
Розглянувши клопотання Кудінова В.О. про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), відповідно до ст.12, 122, 186 Земельного Кодексу України, Закону України «Про землеустрій», ст.16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити  громадянину Кудінову Віктору Олексійовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, кадастровий номер 1822383001:02:002:0021, цільове призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Житомирська область, Коростенський район, с. Мала Зубівщина, вул. Перемоги, 25.
1.1. Передати в оренду громадянину Кудінову Віктору Олексійовичу земельну ділянку, площею 0,2500 га, кадастровий номер:1822383001:02:002:0021, цільове призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Житомирська область, Коростенський район, с. Мала Зубівщина, вул. Перемоги, 25, строком на 49 (сорок дев’ять) років.
1.2. Встановити розмір орендної плати громадянину Кудінову Віктору Олексійовичу для земельної ділянки з цільовим призначенням 02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розмір орендної плати за використання вказаної земельної ділянки (1% від нормативної грошової оцінки): 3 572,61 грн.(три тисячі п’ятсот сімдесят дві грн. 61 коп.) в рік.
2. Громадянину Кудінову В. О. в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки.
3. Відділу земельних відносин управління земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договору оренди.
4. Рекомендувати ГУ ДПС у Житомирській області забезпечити контроль щодо своєчасного надходження та повноти сплати орендної плати за використання вищевказаної земельної ділянки на рахунок міського бюджету у відповідності до Земельного та Податкового кодексів України.
 
 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                О.Олексійчук
 
 
Заступник міського голови                                                                        В.Корнійчук
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                          І.Каменчук
 
Заступника начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності,
начальник відділу земельних відносин                                                    О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська