ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1175
Про внесення змін до рішення міської ради 18 сесії VIII скликання №1022 від 24.11.2022 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Коростенської міської територіальної громади майна в рамках проекту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - «Говерла»


РІШЕННЯ
Двадцята сесія VIII скликання

 
від 23.02.2023р. № 1175
 
Про внесення змін до рішення міської ради 18 сесії VIII скликання  №1022 від 24.11.2022 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Коростенської міської територіальної громади майна в рамках проекту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - «Говерла»
 
Коростенська міська рада згідно з Договором, укладеним на підставі Угоди між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво реалізує проекти «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - «ГОВЕРЛА» (виконавець DAI Global LLC) та проект «Проект енергетичної безпеки» (виконавець Tetra Tech ES Inc), який фінансується Агентством Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). В рамках даних проектів Коростенській міській територіальній громаді передано майно у вигляді екскаваторів JСB 3CX SITEMASTER.
Згідно ст. 25, 26, ч.2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, економіки та комунальної власності, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Внести зміни в п.п. 2, 3  рішення міської ради 18 сесії VIII скликання  № 1022 від 24.11.2022 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Коростенської міської територіальної громади майна в рамках проекту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - «Говерла», а саме виклавши їх в наступній редакції:  
          «2. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Коростенської міської територіальної громади майна, яке передається в рамках проектів, а саме: екскаватори JSB 3CX SITEMASTER в кількості 2 (два) штуки з подальшою постановкою на баланс:
          - від компанії DAI Global LLC в рамках проекту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - міні/ екскаватор-навантажувач JСB 3CX SITEMASTER в кількості 1 (одна) штука, відвал сніговий 1 (одна) штука, палетні вила 1 (одна) штука, траншейний ківш 1 (один) штука  Коростенському комунальному підприємству «Водоканал».
 
          - від компанії Tetra Tech ES Inc. в рамках проекту «Проект енергетичної безпеки» - екскаватор JСB 3CX SITEMASTER в кількості 1 (одна) штука  комунальному підприємству «Теплозабезпечення».
 
3. Відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету Коростенської міської  ради, бухгалтерії КП «Теплозабезпечення», бухгалтерії  ККП «Водоканал» внести відповідні зміни в бухгалтерському обліку згідно чинного законодавства.
 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради О.Олексійчук
 
 
Перший заступник міського голови
 
 
Заступник міського голови
 
В. Вигівський
 
 
О. Ясинецький
 
 
Начальника управління економіки В. Стужук
 
 
Начальник юридичного відділу Т.Камінська
 
 
Начальник відділу організаційного забезпечення діяльності міської ради

О.Заєць