ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1156
Про надання дозволу Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в межах Коростенської міської територіальної громади


РІШЕННЯ
двадцята сесія VІІІ скликання

 
від 23.02.2023 р. №1156
 
Про надання дозволу Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в межах Коростенської міської територіальної громади
 
Розглянувши лист №р/П-1657 від 22.12.2022р. громадянина Поплавського С.М., враховуючи подання начальника управління земельних відносин та комунальної власності від 18.01.2023р., №20.0.1-6/24 про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером: 1822380900:03:000:0154 та від 26.01.2023р. №20.0.1-6/78 про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишніх КСП в межах Коростенської міської територіальної громади, відповідно до ст. 12, 122 Земельного кодексу України, Законів України «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 8,2326 га кадастровий номер: 1822380900:03:000:0154 з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) за межами населених пунктів Коростенської міської територіальної громади (на території колишньої Васьковицької сільської ради).
2. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Сингаївське», на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Сингаївська сільська рада), орієнтовною площею 3436,7 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
3. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Михайлівське», на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Михайлівська сільська рада), орієнтовною площею 2020,5 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
4. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП ім.Жмаченка, на території Коростенської міської територіальної громади (колишня Берестовецька сільська рада), орієнтовною площею 2030,6 га, з подальшою її реєстрацією в комунальну власність.
5. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради розроблену документацію подати до Коростенської міської ради для розгляду та затвердження в установленому порядку.
6. Пункти 1, 5 рішення 5 сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 15.04.2021 року №300 «Про надання дозволу Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишньої колективної власності КСП в межах Коростенської міської територіальної громади» визнати такими, що втратили чинність, в решті рішення залишити без змін.
 
 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                     О. Олексійчук
 
 
 
Заступник міського голови                                                                             В. Корнійчук
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                  І. Каменчук
 
Заступник начальника управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                          О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                            О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                      Т. Камінська
 
Староста Васьковицького старостинського округу                                      О. Ущапівський
 
Староста Сингаївського старостинського округу                                         В. Ткачук
 
Староста Михайлівського старостинського округу                                     А. Невмержицький
 
Староста Ходаківського старостинського округу                                        П. Мельниченко