ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

22.12.2022

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1094
Про затвердження “Положення про відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території Коростенської міської територіальної громади учасникам бойових дій, сім`ям загиблих (померлих) військовослужбовців”

        РІШЕННЯ
дев’ятнадцята сесія VІІІ скликання
 
від 22.12.2022 р. №1094
 
Про затвердження «Положення про відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Коростенської міської територіальної громади учасникам бойових дій, сім'ям загиблих (померлих) військовослужбовців»
 
Розглянувши службову записку начальника Управління земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради Каменчук І.О. щодо перегляду вимог «Положення про відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території Коростенської міської територіальної громади особам, які брали та беруть участь у проведенні антитерористичної операції/операції об’єднаних сил», відповідно до Земельного кодексу України, ЗУ «Про землеустрій», Постанови Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 413 «Про затвердження Порядку надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України». враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити «Положення про відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Коростенської міської територіальної громади учасникам бойових дій, сім'ям загиблих (померлих) військовослужбовців в редакції, що додається.
2. Рішення Коростенської міської ради 5 сесії VIII скликання від 15.04.2021 р. №291 «Про затвердження “Положення про відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території міста Коростеня особам, які брали та беруть участь у проведенні антитерористичної операції/операції об’єднаних сил” в новій редакції», вважати таким, що втратив чинність.
 
 
 
 
 
Міський голова                                                       Володимир МОСКАЛЕНКО

 Секретар міської ради                                                                                        О.Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                                В.Корнійчук
 
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                            С.Тумаш
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                   І.Каменчук
 
Заступник начальника Управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                             О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                          Т.Камінська
 

ДОДАТКИ

1 1094 дод.pdf Переглянути