ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.11.2022

Підготував:

Управління економіки

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1022
Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Коростенської міської територіальної громади майна в рамках проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - «ГОВЕРЛА»

РІШЕННЯ
Вісімнадцята сесія VIII скликання
 
 

від 24.11.2022р. № 1022
 
 
Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Коростенської міської територіальної громади майна в рамках проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - «ГОВЕРЛА»
 
Коростенська міська рада спільно з DAI Global LLC реалізують проєкт «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» - «ГОВЕРЛА», а також спільно з Tetra Tech ES Inc. в рамках проекту USAID/ПЕБ, який фінансується Агентством Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID), згідно з Договором, укладеним на підставі Угоди між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво.
Згідно ст. 25,26, ч.2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, економіки та комунальної власності, міська рада
 
 
ВИРІШИЛА: 

  1. Надати згоду Коростенській міській раді в особі міського голови Володимира Москаленка прийняти майно, яке передається в рамках співпраці з DAI Global LLC та Tetra Tech ES Inc. 

  2. Прийняти безоплатно у комунальну власність Коростенської міської територіальної громади на баланс виконавчого комітету Коростенської міської ради майно, яке передається в рамках співпраці з DAI Global LLC та Tetra Tech ES Inc. (згідно договорів про передачу та актів приймання-передачі). 

  3. Відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету Коростенської міської ради провести відповідні зміни в бухгалтерському обліку згідно чинного законодавства. 

  4. Договори про передачу та акти приймання-передачі майна, що передається підлягають затвердженню на засіданнях виконавчого комітету Коростенської міської ради.

 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 

Секретар міської ради
 

О.Олексійчук

Заступник міського голови
 

О.Ясинецький

Начальника управління економіки

В. Стужук

Начальник юридичного відділу
 

Т.Камінська

Начальник відділу організаційного забезпечення діяльності міської ради

О.Заєць