ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Чинний

Сесія:

XXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.05.2018

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1094
Про передачу земельної ділянки в оренду по вулиці Сергія Кемського(Жовтнева), 10 міста Коростеня

РІШЕННЯ
двадцять друга сесія VІІ скликання
 
від 24.05.2018 р. №1094
 
  Про передачу земельної ділянки в оренду по вулиці Сергія Кемського(Жовтнева), 10 міста Коростеня
 
Розглянувши клопотання Підприємства обслспоживспілки Коростенського виробничо-торгівельно-заготівельного підприємства, громадянина Михайлова Миколи Олімповича про передачу земельної ділянки в оренду по вулиці Сергія Кемського(Жовтнева), 10, відповідно до статей 12, 93, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, ст.16, 17 Закону України “Про оренду землі”, Закону України «Про землеустрій», ст.16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням п’ятнадцятої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №709 від 29.06.2017 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати в короткострокову оренду строком на 5 (п’ять) років Підприємству обслспоживспілки Коростенського виробничо-торгівельно-заготівельного підприємства, громадянину Михайлову Миколі                   Олімповичу земельну ділянку площею 0,8067 га цільового призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  по вулиці вулиці Сергія Кемського(Жовтнева), 10 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:01:013:0082).
1.1. Встановити розмір орендної плати за використання Підприємству обслспоживспілки Коростенського виробничо-торгівельно-заготівельного підприємства, громадянину Михайлову Миколі Олімповичу вказаної земельної ділянки: 70130,26 грн. (сімдесят тисяч сто тридцять грн. 26 коп.) в рік; 5844,19 грн.(п’ять тисяч вісімсот сорок чотири грн. 19 коп.) в місяць.
 
2. Підприємству обслспоживспілки Коростенського виробничо-торгівельно-заготівельного підприємства, громадянину Михайлову Миколі                   Олімповичу в місячний термін укласти договір короткострокової оренди земельної ділянки.
 
3. Доручити міському голові Москаленко В.В. укласти від імені міської ради договір оренди  земельної ділянки площею 0,8067 га цільового призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  по вулиці Сергія Кемського(Жовтнева), 10 міста Коростеня.
 
  
4. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договору.
 
5. Коростенській ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаної вище земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного та Податкового кодексів України. 
 
 
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш

Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська