ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

09.03.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 848
Про розірвання договорів про партнерство з містами Салехард (Російська Федерація), Ноябрськ (Російська Федерація), Мозир (Республіка Білорусь)


РІШЕННЯ
позачергова чотирнадцята сесія VІІІ скликання

 
від 09.03.2022 р. №848
 
Про розірвання договорів про партнерство з містами  Салехард (Російська Федерація), Ноябрськ (Російська Федерація), Мозир (Республіка Білорусь)
 
В умовах російсько-Української війни, враховуючи військову агресію Російської Федерації проти України, що призвела до загибелі військових та мирних громадян України, відповідно до ст.25, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
         
ВИРІШИЛА:
 
1.Розірвати в односторонньому порядку «Договір про партнерство міста Коростеня (Україна) з муніципальним утворенням міста Салехард (Російська Федерація)», підписаний у 2010 році та припинити з ним будь-які зв’язки.
2.Розірвати в односторонньому порядку «Договір про партнерство  та взаємовигідну співпрацю між містами Коростень (Україна) та Ноябрськ (Російська Федерація), підписаний у 2001 році та припинити з ним будь-які зв’язки.
3.Розірвати в односторонньому порядку «Договір про співпрацю міста Коростень (Україна) з містом Мозир (Республіка Білорусь), підписаний у 2013 році, 2018 році та припинити з ним будь-які зв’язки.
4.Повідомити відповідні органи та посадових осіб міст Салехарда (Російська Федерація), Ноябрська (Російська Федерація) та Мозиря (Республіка Білорусь) про прийняття цього рішення.
5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади, депутатської діяльності та етики.
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук             
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська