ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.02.2022

Підготував:

Управління житлово-комунального господарства

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 782
Про звернення депутатів міської ради до Житомирської обласної державної адміністрації про визначення Житомирської обласної ради позичальником для реалізації заходів Програми «Велика термомодернізація»

РІШЕННЯ
тринадцята сесія VІІІ скликання
 
 
від  24.02.2022 р. № 782
 
 
Про звернення депутатів міської ради до Житомирської
обласної державної адміністрації про визначення
Житомирської обласної ради позичальником для реалізації
заходів Програми «Велика термомодернізація»
 
 
Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Направити звернення депутатів Коростенської міської ради до Житомирської обласної державної адміністрації про визначення Житомирської обласної ради позичальником для реалізації заходів Програми «Велика термомодернізація» (додається).
 
2. Доручити міському голові підписати звернення та направити за належністю.
 
 
 
 
Міський голова Володимир  МОСКАЛЕНКО
Секретар міської ради  О. Олексійчук
Перший заступник міського голови  В. Вигівський
Начальник управління ЖКГ В. Мартинюк
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради
 О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу Т. Камінська
 
 
Додаток
до рішення Коростенської
міської ради VIII скликання
від 24.02.2022 р. № 782
Звернення депутатів міської ради до
Житомирської обласної державної адміністрації про визначення Житомирської обласної ради позичальником для реалізації заходів Програми «Велика термомодернізація»
 
На виконання повноважень органу місцевого самоврядування щодо представництва інтересів Коростенської міської територіальної громади, що регламентовано частиною першою статті 10 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ми, депутати Коростенської міської ради, звертаємося із пропозицією вирішення питання по реалізації програми «Велика термомодернізація», згідно якої Позичальником може виступати Житомирська обласна рада.
Коростенська міська рада підтримує програму Президента України «Велика термомодернізація». Житловий фонд в м. Коростені, як і в цілому в державі, є застарілим та являється найбільшим споживачем енергоресурсів. Загальний знос житлового фонду становить більше 50% та зберігається тенденція його погіршення.
Коростенська міська рада активно працює над підвищенням енергоефективності не лише житлового фонду, але й закладів бюджетної сфери. Впровадження інфраструктурних проектів дає змогу скоротити споживання енергоресурсів та викидів парникових газів. Однак житловий сектор все ще залишається одним із найбільшим споживачем енергоресурсів, що призводить до значних викидів парникових газів.
Основними цілями політики Коростенської міської ради у сфері житлового господарства є створення комфортних умов проживання мешканців житлових будинків, забезпечення ефективного та надійного функціонування житлового господарства.
Враховуючи те, що багатоквартирні житлові будинки побудовані за однотипними проектами, з метою комплексного підходу до виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання будівельних робіт, просимо передбачити позичальником Житомирську обласну раду для реалізації заходів Програми «Велика термомодернізація», так як це дасть змогу значно поліпшити стан житлового фонду, підвищити рівень комфортного проживання мешканців Коростенської міської територіальної громади.
 
За дорученням депутатів Коростенської
міської ради VIII скликання
 
Міський голова                                                      Володимир МОСКАЛЕНКО
Секретар міської ради                                              Олександр ОЛЕКСІЙЧУК