ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.02.2022

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 837
Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування

РІШЕННЯ
тринадцята сесія VІІІ скликання
 
від 24.02.2022 р. №837         
 
Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування
 
          Розглянувши клопотання юридичних осіб про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок в постійне користування, відповідно до статей 12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:

1. Надати Комерційному виробничо-торговому підприємству «КОРОСТЕНЬХАРЧ» (код ЄДРПОУ 01549871) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0482 га, в постійне користування для житлової та громадської забудови Коростенської міської ради по вулиці Василя Стуса, 20 під магазином №36 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
2. Надати Комерційному виробничо-торговому підприємству «КОРОСТЕНЬХАРЧ» (код ЄДРПОУ 01549871) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0468 га, в постійне користування для житлової та громадської забудови Коростенської міської ради по вулиці Івана Котляревського, 88 під магазином №33 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
3. Надати Комунальному некомерційному підприємству «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради» (код ЄДРПОУ 01992050) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,5000 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги по вулиці Першотравневій, 7 с. Васьковичі, Коростенського району Житомирської області за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
4. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю "ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ" (код ЄДРПОУ 42795490) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0016 га, в постійне користування для розміщення та експлуатації об'єктів трубопровідного транспорту в межах Коростенської міської територіальної громади - УКЗ №25 Кожухівка (Системи протикорозійного захисту газопроводу-відводу до ГРС «Коростень» МГ «Торжок-Долина») за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
5. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю "ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ" (код ЄДРПОУ 42795490) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0016 га, в постійне користування для розміщення та експлуатації об'єктів трубопровідного транспорту в межах Коростенської міської територіальної громади - УКЗ №24 Межирічка (Системи протикорозійного захисту газопроводу-відводу до ГРС «Ходаки» МГ «Торжок-Долина») за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
6. Остаточні площі встановити геодезичним способом при розробці проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.
7. Зазначеним у рішенні юридичним особам, погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                           О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                               В. Корнійчук
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                      І. Каменчук
 
Заступник начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності
начальник відділу земельних відносин                                                                 О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                    О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                            Т. Камінська
 
Староста Васьковицького старостинського округу                                               О. Ущапівський