ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.02.2022

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 818
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства з подальшою передачею у власність

РІШЕННЯ
тринадцята сесія VІІІ скликання
 
від 24.02.2022 р. №818
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства з подальшою передачею у власність  
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій, відповідно до ст. 12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням п’ятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 15.04.2021 року, рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянці Ващенко Наталії Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,7500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Зарічній, в районі будинку 14 села Ходаки Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянці Сербіновій Ларисі Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Кожухівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянці Сербіновій Ірині Сергіївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Кожухівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянину Сербінову Сергію Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Кожухівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянці Сербіновій Тамарі Андріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Кожухівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянину Васяновичу Олександру Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2200 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Центральній, в районі будинку 44 села Кожухівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянці Войтенко Тамарі Федорівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,7200 га, для ведення особистого селянського господарства в межах села Злобичі Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянину Клименку Івану Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Хотинівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянці Кірсановій Галині Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5450 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Центральній, в районі будинку 28 села Іскорость Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянці Самолюк Олені Павлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Домолоч Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. Надати громадянину Самолюку Борису Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Домолоч Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянину Ярмоличу Павлу Павловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1650 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Савківській, в районі будинку 5 села Васьковичі Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянину Ущапівському Вячеславу Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Савківській, в районі будинку 7 села Васьковичі Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
14. Надати громадянину Ревенку Анатолію Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3000 га, для ведення особистого селянського господарства в селі Шатрище Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
15. Надати громадянці Камінській Валентині Василівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Сингаї Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
16. Надати громадянці Мороз Раїсі Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3500 га, для ведення особистого селянського господарства в селі Сингаї Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
17. Надати громадянці Тимошенко Зої Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Немирівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
18. Надати громадянину Тимошенку Василю Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Немирівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
19. Надати громадянину Клименку Дмитру Юрійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Стремигород Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
20. Надати громадянину Клименку Юрію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Стремигород Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
21. Надати громадянці Пашинській Катерині Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2100 га, для ведення особистого селянського господарства в селі Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
22. Надати громадянці Сенченко Світлані Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
23. Надати громадянину Сенченку Михайлу Михайловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
24. Надати громадянину Сенченку Євгену Михайловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
25. Надати громадянці Сенченко Людмилі Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
26. Надати громадянці Новіковій Ользі Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
27. Надати громадянці Григор’євій Любові Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
28. Надати громадянину Павленку Олександру Борисовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
29. Надати громадянці Дмитречко Ірині Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
30. Надати громадянці Батюк Христині Сергіївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
31. Надати громадянці Дмитречко Людмилі Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
32. Надати громадянці Шевченко Єлизаветі Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
33. Надати громадянці Бондарчук Тамарі Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
34. Надати громадянину Бондарчук Андрію Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Бехи Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
35. У зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Мороз Ользі Петрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Вишневій, міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
36. У зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади» відмовити в наданні дозволу громадянці Скиданчук Олені Василівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5000 га, для ведення особистого селянського господарства  за межами населеного пункту міста Коростеня Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
37. У зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади» відмовити в наданні дозволу громадянину Онищуку Миколі Миколайовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,8000 га, для ведення особистого селянського господарства в межах села Берестовець Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
38. У зв’язку з використанням права безоплатної приватизації земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, відмовити у наданні дозволу громадянину Пархомчуку Петру Васильовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Клочеве Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
39. У зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме рішення четвертої сесії VІІІ скликання №218 від 25.02.2021 року «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання документації із землеустрою» та Протоколу №106/16-07-21 результатів земельних торгів у формі аукціону від 16.07.2021 року, відмовити у наданні дозволу громадянці Бобковій Антоніні Олександрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,0492 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Васьковичі Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
40. У зв’язку з наявністю об’єктів нерухомого майна, відмовити в наданні дозволу громадянину Загоровському Сергію Івановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,7400 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Перетік, села Михайлівка Коростенської міської територіальної громади Коростенського району Житомирської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
41. Для громадян зазначених в пунктах 1-34:
41.1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
41.2. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.
 
 
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                       О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                               В. Корнійчук
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 І. Каменчук
 
Заступник начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності
начальник відділу земельних відносин                                                           О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                             О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                       Т. Камінська
 
Староста Бехівського старостинського округу                                              І. Конюх
 
Староста Васьковицького старостинського округу                                       О. Ущапівський
 
Староста Грозинського старостинського округу                                           В. Ткачук
 
Староста Кожухівського старостинського округу                                         С. Васьківська
 
Староста Михайлівського старостинського округу                                      А. Невмержицький
 
Староста Стремигородського старостинського округу                                 Н. Смолянюк
 
Староста Ходаківського старостинського округу                                         П. Мельниченко
 
Староста Холосненського старостинського округу                                      В. Лангер
 
Староста Хотинівського старостинського округу                                         В. Палюшкевич