ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.02.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 801
Про зміну найменування Комунальної установи «Центр соціальної реабілітації дітей –інвалідів «Джерело надії» Коростенської міської ради» та затвердження Положення в новій редакції

РІШЕННЯ
тринадцята сесія VIII скликання
 
від 24.02.2022 р. №801
 
Про зміну найменування Комунальної установи
«Центр соціальної реабілітації дітей –інвалідів
«Джерело надії» Коростенської  міської ради»
та затвердження  Положення  в новій редакції
 
Керуючись статтею 26, частинами 1-3,5 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР (із змінами), на виконання Закону України «Про реабілітацію осіб з  інвалідністю в Україні» від 06.10.2005 № 2961-ІV (із змінами),  статті 26 Конвенції Організації Об’єднаних Націй про права інвалідів від 13.12.2006, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання окремим категоріям осіб послуг із комплексної реабілітації (абілітації)» від 31.01.2007 № 80 (із змінами), з урахуванням «Типового положення про центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю», затвердженого  наказом Міністерства соціальної політики України від 09.08.2016 № 855 (із змінами), з метою вдосконалення роботи реабілітаційних установ та з метою приведення Положення про Комунальну установу «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії» Коростенської міської ради» у відповідність до діючого законодавства України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань  соціального захисту, охорони здоров’я та екології, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
 1. Перейменувати Комунальну установу «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії» Коростенської міської ради» в Комунальну установу «Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Джерело надії» Коростенської міської ради».
2. У зв’язку з перейменуванням вулиці Крупської на вул. Музейна, внести зміни в частині місця знаходження Центру та зазначити: 11500 Україна, Житомирська область, Коростенський район, м. Коростень, вул. Музейна,7.
3. Внести відомості про органи управління Центру до Єдиного державного реєстру, та зазначити: вищий – власник (Коростенська міська рада), виконавчий – директор.
4. Затвердити Положення про Комунальну установу «Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Джерело надії» Коростенської міської ради» (далі-Центр)  в новій редакції (додається).
5. Уповноважити директора зазначеного Центру  подати документи державному реєстратору на проведення державної реєстрації змін до відомостей Єдиного державного реєстру  у відповідності до вимог чинного законодавства України.
6. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 20.10.2016 № 356 «Про затвердження Положення про комунальну установу «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії» Коростенської міської ради» .
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Синицького О.П.
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
Секретар міської ради                                                                   О. Олексійчук
Заступник міського голови                                                           О. Синицький
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                          О. Заєць
Начальник управління праці та
соціального захисту населення                                                     І.Єсін
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська
Начальник відділу державної реєстрації                                      Т.Рибачук
                                                                                    
 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 801 дод.pdf Переглянути