ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.12.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 760
Про надання дозволу ТОВ «Зоря-Стремигород» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із числа нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок земельних часток (паїв) реформованого КСП «Зоря»


РІШЕННЯ
дванадцята сесія VІІІ скликання
 

від 23.12.2021 р. №760
 
Про надання дозволу ТОВ «Зоря-Стремигород» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із числа нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок земельних часток (паїв) реформованого КСП «Зоря»
 
Розглянувши клопотання ТОВ «Зоря-Стремигород» від 23.11.2021 року за вх. № 9964/25-08 про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із числа земель реформованого КСП «Зоря» с. Стремигород Коростенської міської територіальної громади для подальшої передачі в оренду, відповідно до ст. 12, 22, 93, 123, 124, 125 Земельного кодексу України, ст. 19, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст.13 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» від 10.07.2018 року № 2498-VIII, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Зоря-Стремигород» (код ЄДРПОУ: 38718299) на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із числа нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок земельних часток (паїв) реформованого КСП «Зоря» на території Коростенської міської ради Коростенського району Житомирської області, орієнтовною площею 41,2200 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, за визначеними контурами у Додатку.
2. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із числа нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок земельних часток (паїв).
3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із числа нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок земельних часток (паїв) подати на розгляд та затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 1 року з дня прийняття даного рішення.
 
 
Міський голова                                                   Володимир МОСКАЛЕНКО
 

Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
 
Заступник міського голови                                                                      В.Корнійчук
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Т.в.о. заступника начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності-
начальник відділу земельних відносин                                                              А.Березюк
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                             Т.Семенюк
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська
 
Староста Стремигородського старостинського округу                         Н.Смолянюк

 

ДОДАТКИ

1 760 дод.pdf Переглянути