ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

10.06.2021

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 396
Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради

РІШЕННЯ
шоста сесія VІІІ скликання

 

від 10.06.2021 р. № 396
 
Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради
 
         Розглянувши заяви громадян, клопотання юридичних осіб в частині внесення змін до пунктів рішень сесій Коростенської міської ради, згідно ст. 19 Закону України «Про землеустрій», відповідно до статті 12 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
      1. Внести зміни до пункту 1 рішення п’ятої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 15.04.2021 року №289 «Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування» в частині уточнення площі та виду речового права земельної ділянки та викласти його в наступній редакції: 
«1. Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «Ковельський парк» надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2300 га, у власність для колективного гаражного будівництва по вулиці Шевченка, в районі будинку №82-Б міста Коростеня».
      2. Внести зміни до пункту 8 Додатку 3 рішення п’ятої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 15.04.2021 року №273 «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та безоплатну їх передачу у власність громадянам у межах приєднаних територій» в частині зміни кадастрового номера земельної ділянки та викласти його в наступній редакції: 
 
 Додаток 3  до рішення 5 сесії
 Коростенської міської ради VІІІ скликання
  від 15.04.2021 року №273
 

Список
громадян, яким безкоштовно передаються у власність
земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства
 
 

Прізвище, ім’я, по батькові      

Адреса ділянки

Площа, га

Кадастровий номер

8

Присяжний Сергій Миколайович

 за межами  
 населеного пункту
 на території
 Бехівської сільської 
 ради

2,0000

1822380600:04:000:0382

     
      3. Внести зміни до пунктів 1,2,3,4 рішення четвертої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 25.02.2021 року №215 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «Відбудовчий проїзд» в частині уточнення виду речового права земельної ділянки та викласти їх в наступній редакції: 
«1. Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «Відбудовчий проїзд» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0520 га, у власність для колективного гаражного будівництва по вулиці Героїв Небесної Сотні, 34 міста Коростеня.
2. Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «Відбудовчий проїзд» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0274 га, у власність для колективного гаражного будівництва по вулиці Героїв Небесної Сотні, 34 міста Коростеня.
3. Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «Відбудовчий проїзд» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0265 га у власність для колективного гаражного будівництва по вулиці Героїв Небесної Сотні, 34 міста Коростеня.
4. Надати Обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «Відбудовчий проїзд» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0086 га, у власність для колективного гаражного будівництва по вулиці Героїв Небесної Сотні, 34 міста Коростеня».
      4. Внести зміни до пункту 2 рішення четвертої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 25.02.2021 р. №216 «Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди» в частині зміни категорії земель та викласти його в наступній редакції:
«2. Надати Акціонерному товариству «Житомиробленерго» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0102 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в селі Вороневе Коростенського району за рахунок земель
житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади».
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 

Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності-начальник
відділу земельних відносин                                                                                    О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська