РІШЕННЯ
тридцять сьома сесія VІІ скликання

від  27.02.2020 р. №1753

 Про надання дозволу відділу освіти виконавчого  комітету  Коростенської   міської ради на укладення з Комбінатом громадського харчування Коростенської райспоживспілки договорів оренди приміщень шкільних  їдалень загальноосвітніх шкіл міста як з  переможцем в відкритих торгах з  організації безоплатного  харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи у навчальних закладах міста
     
             Розглянувши звернення Комбінату громадського харчування Коростенської райспоживспілки за вх. № 199/02-13 від 10.02.2020р., який є переможцем в відкритих торгах, про укладання договорів оренди приміщень шкільних їдалень загальноосвітніх шкіл міста для організації безоплатного  харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи у навчальних закладах міста, лист-погодження відділу освіти виконавчого комітету  Коростенської міської ради за вх. № 212/02-13  від 13.02.20р, відповідно до Положення «Про впорядкування умов оренди комунального  майна в місті Коростені», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності,  керуючись п.51 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада,
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати дозвіл відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради на укладення з Комбінатом громадського харчування Коростенської райспоживспілки, як з переможцем в відкритих торгах з організації безоплатного  харчування  дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи у навчальних закладах міста, договорів оренди  приміщень шкільних їдалень для організації харчування школярів, з орендною платою одна гривня в рік з подальшою її індексацією на термін дії договору здійснення харчування дітей  у навчальних закладах міста.
2. Договори оренди  підлягають реєстрації у відділі комунальної  власності    управління   економіки  виконавчого  комітету Коростенської міської ради у десятиденний  термін після прийняття рішення.
3. Контроль за виконанням  рішення  покласти  на постійну комісію  міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної  власності,  заступника  міського  голови  Ясинецького О. 
 
 
Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО
     
 
 
Секретар міської ради                                                                  В. Вигівський
 
Заступник міського голови                                                          О. Ясинецький
 
Заступник міського голови                                                          О. Дзига
 
Начальник управління економіки                                               О. Жилін
 
Заступник начальника управління економіки- 
начальник відділу комунальної власності                                 С. Любочко
 
Начальник відділу організаційного                                             О. Заєць
забезпечення діяльності міської ради
 
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська