РІШЕННЯ
тридцять сьома сесія VІІ скликання
 

від 27.02.2020 р. №1774
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Волківській Ніні Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Сергія Кемського, 79-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
2. Надати громадянину Барановському Ігорю Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці І. Оснадчука, в районі будинку 31-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
3. Надати громадянину Смику Анатолію Костянтиновичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0850 га, для індивідуального садівництва по вулиці Пацаєва, в районі будинку №14-Б міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
4. Надати громадянці Закусило Ользі Павлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0750 га, для індивідуального садівництва по вулиці Кирила і Мефодія, в районі будинку №12 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
5. Надати громадянці Трохимець Людмилі Павлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Деповській, в районі будинку №57 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
6. Надати громадянину Гошку Олександру Павловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0700 га, для індивідуального садівництва в садовому товаристві ім. Г.Ф. Наценко, земельна ділянка № 63 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
7. Надати громадянці Кулакевич Лідії Адамівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0500 га, для індивідуального садівництва по вулиці Данила Галицького, в районі будинку №5-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
8. Надати громадянці Стужук Надії Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0800 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миколаївській, в районі будинку №12 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
9. Надати громадянину Ходаківському Олександру Петровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0700 га, для індивідуального садівництва по вулиці Нєкрасова, в районі будинку №7-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
10. Надати громадянці Каховській Оксані Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0080 га, для будівництва індивідуального гаража по вулиці Грушевського, 52 (на території котельні) міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
11. Надати громадянці Васянович Тетяні Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0032 га, для будівництва індивідуального гаража по вулиці Шевченка, в районі будинку №84–Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
12. Надати громадянину Лінкову Сергію Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуального гаража по вулиці Героїв Небесної Сотні, 3-Е міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
13. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (п.3 від 08.01.2020 р. № 4), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Клименку Івану Васильовичу на складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Гастелло, в районі будинку 20 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
14. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (п.5 від 08.01.2020 р. № 4), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Клименку Івану Васильовичу на складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Гастелло, в районі будинку 20 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
15. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (п.4 від 08.01.2020 р. № 4), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Клименку Івану Васильовичу на складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0020 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, в районі будинку 20 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
16. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (п.1 від 07.02.2020 р. № 31), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Мошківському Сергію Станіславовичу на складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0098 га, для будівництва індивідуальних гаражів по провулку Олеся Гончара, 9-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
17. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (п.2 від 07.02.2020 р. № 31), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Мошківській Анжелі Миколаївні на складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0084 га, для будівництва індивідуальних гаражів по провулку Олеся Гончара, 9-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
18. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (від 07.02.2020 р. № 30), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Бублику Володимиру Миколайовичу на складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шолом–Алейхема, 115-Е міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
19. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (п.1 від 22.01.2020 р. № 12), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Стаховій Жанні Юріївні складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Залізничній, в районі будинку № 24 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
20. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (п.1 від 22.01.2020 р. № 14), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Приходьку Віктору Сергійовичу складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці 1 Травня, в районі будинку № 43-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
21. Враховуючи інформацію відділу архітектури та містобудування (від 17.02.2020 р. № 38), в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Кутишенку Миколі Володимировичу на складання проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, 95-Д міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
22. Для громадян зазначених в пунктах 1-12:
22.1.Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
22.2. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради.
22.3. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                   О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                          Т.Камінська