РІШЕННЯ
тридцять п’ята сесія VІІ скликання
 

від 28.11.2019 р. №1684
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди по вулиці Грушевського, 27 міста Коростеня.
 
Розглянувши заяву громадянина Сєдого М.І. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, згідно статті 19 Закону України «Про землеустрій», ст.16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», відповідно до статей 12, 93, 124, 125 Земельного кодексу України, Положення «Про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень», затвердженого рішенням двадцять другої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №1055 від 24.05.2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0755 га, на умовах оренди громадянину Сєдому Михайлу Івановичу, цільового призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вулиці Грушевського, 27 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:001:0991).
2. Передати в оренду строком на 5(п’ять) років громадянину Сєдому Михайлу Івановичу земельну ділянку, площею 0,0755 га, цільового призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вулиці Грушевського, 27 міста Коростеня.
3. Встановити розмір орендної плати за громадянином Сєдим Михайлом Івановичем вказаної земельної ділянки (6% від нормативної грошової оцінки):  14725, 97 грн.(чотирнадцять тисяч сімсот двадцять п’ять гривень 97 копійок) в рік, 1227,16 (одна тисяча двадцять сім гривень 16 копійок) в місяць.
4. Громадянину Сєдому Михайлу Івановичу в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки.
 
5. Відділу комунальної власності управління економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договору оренди.
6. Коростенському управлінню ГУ ДПС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаної вище земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного та Податкового кодексів України.
 
Міський голова                                                                                     В. Москаленко
 
Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

 
Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська