РІШЕННЯ
тридцять пята сесія VIІ скликання
                                                                                                        

від 28.11.2019 р.  № 1681
 
Про надання громадянам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до ст. 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянину Тупчей Володимиру Антоновичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Т. Кралі, 68-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
2. Надати громадянці Іванченко Ірині Миколаївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0390 га, для індивідуального садівництва по вулиці 1 Травня, в районі житлового будинку №20 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
3. Надати громадянину Субіну Володимиру Миколайовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0700 га, для індивідуального садівництва в районі вулиці Олега Кошового, 6 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
4. Надати громадянину Седляру Віктору Васильовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва по  вулиці Грушевського в садовому товаристві «Ветеран» міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
5. Надати громадянину Седляру Василю Саввичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва по  вулиці Грушевського в садовому товаристві «Ветеран» міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
6. Надати громадянці Брицун Світлані Володимирівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва в районі вулиці Т. Кралі, 68-Б міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
7. Надати громадянину Бовсунівському Миколі Петровичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0180 га, для індивідуального садівництва по вулиці Дружби, в районі будинку №5 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
8. Надати громадянину Вигівському Андрію Юрійовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по 2 провулку  Жовтневому, 37-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
9. Надати громадянину Єфімову Сергію Леонідовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по 2 провулку Жовтневому, 37-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
10. Надати громадянину Сімонову Вячеславу Володимировичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Маяковського, 16-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
11. Надати громадянці Степанюк-Головач Марії Олександрівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по 2 провулку Жовтневому, 37-Е міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
12. Надати громадянину Мисаку Андрію Михайловичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Героїв Небесної Сотні, 3-Т міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
13. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у спільну часткову власність громадянці Вакулюк Софії Миронівні (1/2 частки) та громадянці Вакулюк Марії Михайлівні (1/2 частки), орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці С. Кемського, 70-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
14. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
15. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
16. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                                      В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

 
Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                            Т.Камінська