РІШЕННЯ
      тридцять четверта сесія VІІ скликання
 

від 17.10.2019 р. №1625
                           
Про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок несільськогосподарського призначення
 
Розглянувши заяви фізичних осіб-підприємців про поновлення договору сервітутного землекористування земельної ділянки,  відповідно до статей 12, 98, 99, 100, 101, Земельного кодексу України, “Тимчасового порядку встановлення особистих строкових сервітутів під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на земельних ділянках комунальної власності Коростенської міської ради”, затвердженого рішенням сорок восьмої сесії Коростенської міської ради VІ-го скликання від 20.10.2015 року, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Коростенська міська рада, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,   Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 13 вересня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням восьмої сесії VII-го скликання Коростенської міської ради від 25.08.2016 року в сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Лебедєвій Ларисі Єгорівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасових споруд) по вулиці В.Сосновського, 41-В міста Коростеня.
1.1. Встановити строк сервітутного землекористування фізичній особі-підприємцю Лебедєвій Ларисі Єгорівні земельної ділянки площею 0,0057 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі(розміщення тимчасових споруд): 1(один) рік.
1.2. Встановити розмір орендної плати за використання фізичній особі-підприємцю Лебедєвою Ларисою Єгорівною вказаної земельної ділянки: 2000,00 грн. (дві тисячі  грн. 00 коп.) в рік.
 
2. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 30 грудня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням одинадцятої сесії VII-го скликання Коростенської міської ради від 22.12.2016 року в сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Ходаківському Валентину Миколайовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди) по вулиці Івана Котляревського, 46-А міста Коростеня.
2.1. Встановити строк сервітутного землекористування фізичній особі-підприємцю Ходаківському Валентину Миколайовичу земельної ділянки площею 0,0030 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі(розміщення тимчасової споруди): 1(один) рік.
2.2. Встановити розмір орендної плати за використання фізичній особі-підприємцю Ходаківському Валентину Миколайовичу вказаної земельної ділянки: 2000,00 грн. (дві тисячі  грн. 00 коп.) в рік.
 
3. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 07 грудня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням десятої сесії VII-го скликання Коростенської міської ради від 24.11.2016 року в сервітутне землекористування громадянці Бондарчук Галині Львівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди) по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку №3 міста Коростеня.
3.1. Встановити строк сервітутного землекористування громадянці Бондарчук Галині Львівні земельної ділянки площею 0,0030 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі(розміщення тимчасової споруди): 1(один) рік.
3.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянці Бондарчук Галині Львівні вказаної земельної ділянки: 2500,00 грн. (дві тисячі  п’ятсот грн. 00 коп.) в рік.
 
4. Вищезазначеним особам в місячний термін укласти договори про встановлення особистого строкового сервітуту земельних ділянок.
 
5. Відділу комунальної власності управління економіки Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договорів.
 
6. Термін дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту, передбачений цим рішенням, встановлюється з дня його реєстрації.
7. Відділу доходів фінансового управління виконавчого комітету Коростенської міської ради проконтролювати своєчасне надходження плати за використання вказаних вище земельних ділянок на рахунок місцевого бюджету.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                       О.Ясинецький
Заступник міського голови -
начальник фінансового управління                                                         Л.Щербанюк
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                 Т.Камінська