РІШЕННЯ
тридцять четверта сесія VIІ скликання
                                                                                                        

від 17.10.2019 р.  № 1619
 
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,   Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянці Струпинській Юлії Вікторівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0680 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Козака, 14-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
2. Надати громадянину Шеремету Віталію Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Князя Ярослава Мудрого, 8 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
3. Надати громадянину Сабурову Івану Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Благодатній, 3 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
 4. Надати громадянці Власенко Олені Володимирівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0500 га для індивідуального садівництва по вулиці Василя Стуса, в районі житлового будинку №95 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
5. Надати громадянці Луговській Любові Володимирівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0600 га для індивідуального садівництва по вулиці Ольги Кобилянської, в районі будинку №6-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
6. Надати громадянці Шецко Оксані Петрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0027 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Черемушки, 81-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
7. Надати громадянці Солопчук Тамарі Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по 2 провулку Жовтневому, 37-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
8. Надати громадянину Дем’янчуку Сергію Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по 2 провулку Жовтневому, 37-Д міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
9. Надати громадянці Романенко Наталії Петрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по провулку Парковому, 16-Д міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
10. Надати громадянину Левківському Андрію Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Сергія Кемського, 52-Ж міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
11. Надати громадянину Сарнавському Віталію Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шолом Алейхема, 115-Д міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
12. Надати громадянину Лукашевичу Юрію Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В. Сосновського, 72-Ж1 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
13. Надати громадянці Довганюк Ларисі Павлівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, 5 під гаражем №93 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
14. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
 
15. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
 
16. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська