РІШЕННЯ
      тридцять третя сесія VІІ скликання

 
від 29.08.2019 р. №1585
                           
Про поновлення договору оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вулиці Грушевського, 4 міста Коростеня
 
     Розглянувши заяву ФОП Стамблер Сари про поновлення договору оренди земельної ділянки,  відповідно до статей 12, 93, 124, 125 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України «Про оренду землі», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням двадцять другої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №1055 від 24.05.2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір оренди від 20 січня 2015 року земельної ділянки, яка надана рішенням восьмої сесії VI-го скликання Коростенської міської ради від 18.12.2014 року за №1723 в оренду фізичній особі-підприємцю Стамблер Сарі, цільове призначення - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку(нежитлове приміщення - гуртожиток) по вулиці Грушевського, 4  міста Коростеня, кадастровий номер 1810700000:02:001:0632.
1.1. Встановити строк короткострокової оренди фізичній особі-підприємцю Стамблер Сарі земельної ділянки площею 0,1778 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку: 5(п’ять) років.
1.2. Встановити розмір орендної плати за використання фізичною особою-підприємцем Стамблер Сарою вказаної земельної ділянки: 49541,66 грн.(сорок дев’ять тисяч п’ятсот сорок одна гривня 66 копійок) в рік; 4128,47 грн.(чотири тисячі сто двадцять вісім гривен 47 копійок) в місяць.
 
2. Відділу комунальної власності управління економіки Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання додаткової угоди до договору оренди.
 
3. Коростенському управлінню ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаної вище земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного кодексу України та Податкового кодексу України.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                    О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                            Т.Камінська