РІШЕННЯ
тридцять друга сесія VІІ скликання
 
від 04.07.2019 р. №1545                                                        
 
Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок
 
  Розглянувши заяви громадян про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок, відповідно до статей 12, 20, 126 Земельного кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,  Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Затвердити проект землеустрою щодо зміни  цільового призначення земельної ділянки громадянину Сорокатому Олегу Вікторовичу (кадастровий номер - 1810700000:01:019:0132) площею 0,1043га цільового призначення: «для індивідуального садівництва» по провулку Польовому міста Коростеня на зміну цільового призначення, а саме: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
1.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки громадянину Сорокатому Олегу Вікторовичу площею 0,1043га з цільового призначення: «для індивідуального садівництва» по провулку Польовому міста Коростеня на цільове призначення: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
 
         2. Затвердити проект землеустрою щодо зміни  цільового призначення земельної ділянки громадянину Білошицькому Юрію Володимировичу (кадастровий номер - 1810700000:01:004:0218) площею 0,0631га цільового призначення: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» по вулиці В.Сосновського, 33-Б міста Коростеня на зміну цільового призначення, а саме: «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
2.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки громадянину Білошицькому Юрію Володимировичу площею 0,0631га з цільового призначення: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» по вулиці В.Сосновського, 33-Б міста Коростеня на цільове призначення: «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
         
           3. Затвердити проект землеустрою щодо зміни  цільового призначення земельної ділянки громадянці Пісковій Олені Миколаївні (кадастровий номер -
1810700000:02:021:0592) площею 0,1135га цільового призначення: «для індивідуального садівництва» в товаристві колективного сада офіцерів запаса і в відставці ім.Жмаченко, міста Коростеня на зміну цільового призначення, а саме: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
3.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки громадянці Пісковій Олені Миколаївні площею 0,1135га з цільового призначення: «для індивідуального садівництва» в товаристві колективного сада офіцерів запаса і в відставці ім.Жмаченко, міста Коростеня на цільове призначення: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
 
           4. Затвердити проект землеустрою щодо зміни  цільового призначення земельної ділянки громадянці Міщук Надії Григорівні (кадастровий номер -
1810700000:01:021:0227) площею 0,0750га цільового призначення: «для індивідуального садівництва» в товаристві колективного сада офіцерів запаса і в відставці ім.Жмаченко, №37 міста Коростеня на зміну цільового призначення, а саме: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
4.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки громадянці Міщук Надії Григорівні площею 0,0750га з цільового призначення: «для індивідуального садівництва» в товаристві колективного сада офіцерів запаса і в відставці ім.Жмаченко, №37 міста Коростеня на цільове призначення: «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
 
5. Відділу у Коростенському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                        О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                              Т.Камінська