РІШЕННЯ
тридцять друга сесія VIІ скликання
                                                                                                        

від 04.07.2019 р.  № 1532
 
 Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,   Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянину Бондару Максиму Юрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Суворова, 21-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
2. Надати громадянину Голяченку Юрію Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Залізничній, 17-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
3. Надати громадянину Голяченку Василю Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Залізничній, 17-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
4. Надати громадянці Жданюк Ірині Петрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0850 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Василя Стуса, 97-Д міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
5. Надати громадянину Бондару Максиму Юрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва по вулиці Суворова, 21-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
6. Надати громадянці Вознюк Світлані Віталіївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0420 га для індивідуального садівництва по вулиці Івана Котляревського, в районі будинку №67-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
7. Надати громадянці Тимошенко Надії Антонівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0600 га для індивідуального садівництва по вулиці О.Кошового, в районі житлового будинку №34 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
8. Надати громадянці Шушаковій Наталії Олександрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0430 га для індивідуального садівництва по вулиці Грушевського, в районі будинку 165-В міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
9. Надати громадянці Правосуд Людмилі Іванівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Маяковського, 6-Д міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
10. Надати громадянці Прокопенко Ользі Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Черемушки, 61-Т міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
11. Надати громадянину Рафальському Богдану Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, 42-М міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
12. Надати громадянці Тимощук Наталії Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0031 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці І.Франка, 7-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
13. Надати громадянці Трофимчук Наталії Олександрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, 68-Д міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
14. Надати громадянці Грищенко Галині Василівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, 25-О міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
15. Надати громадянину Панасюку Сергію Феодосійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0026 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, 3, під гаражем №80 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
16. Надати громадянці Васильчук Тетяні Петрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, 28-З міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
17. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
 
18. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
 
19. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                    О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                 Т.Камінська