РІШЕННЯ
тридцять перша  сесія VІІ скликання
 
від   23.05.2019р.  № 1483
 
Про надання дозволу на розробку 
детальних планів території
 
         Розглянувши заяви громадян  та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та  затверджений Наказом  Міністерства регіонального розвитку будівництва  та  житлово-комунального  господарства України №290 від 16.11.2011 «Порядку розроблення  містобудівної документації», ст.ст. 12, 20 Земельного кодексу України, керуючись ст. 25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
          1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території   в районі  вулиці Селезньова,87 з метою  зміни  цільового призначення земельної ділянки, уточнення містобудівних умов обмежень для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
           1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           1.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника земельної ділянки по  вулиці Селезньова,87,  Сергієнком   Павлом Миколайовичем.    
           2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території  в межах   вулиць Небесної Сотні,9 і провулка Шевченка,4  з метою  уточнення містобудівних умов обмежень для реконструкції нежитлового приміщення складу під мийку для автотранспорту.
           2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           2.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника нерухомого майна  по   провулку  Шевченка,4,  Шикерявим Сергієм  Миколайовичем.  
           3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території  в районі  вулиці                             1 Травня,43-А з метою  зміни  цільового призначення земельної ділянки, уточнення містобудівних умов обмежень для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
           3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           3.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника нерухомого майна  по   вулиці 1 Травня,43-А,  Васьковською Ніною Василівною.  
            4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території в товаристві  колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці  з метою  зміни  цільового призначення земельної ділянки, уточнення містобудівних умов обмежень для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
           4.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           4.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника земельної ділянки  в товаристві  колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці Колесником  Олегом  Олександровичем.
          5. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території в обслуговуючому кооперативі садового  товариства «Ветеран»  з метою  зміни  цільового призначення земельних ділянок, уточнення містобудівних умов обмежень для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
           5.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           5.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власників земельних ділянок  в обслуговуючому кооперативі садового  товариства «Ветеран», Олійником  Володимиром  Івановичем і Олійником  Віктором  Івановичем.    
 
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська