РІШЕННЯ

           тридцята сесія VIІ скликання

 
     від 04.04.2019 р. №1439
 
Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди
 

    Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статей 12, 93, 124, 134 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

1.Надати дозвіл громадянину Ходаківському Юрію Петровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, 7 під гаражем №68 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.

2. Надати дозвіл громадянці Вороніній Світлані Юріївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,0134 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Героїв Чорнобиля, 27-А, під приміщенням № 3, міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради
3. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди.
4. Рекомендувати вищезазначеним громадянам замовити в розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди.
 5. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди подати для затвердження на розгляд сесії Коростенської міської ради.
6. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська