РІШЕННЯ

             двадцять дев'ята сесія VII скликання

     від 21.02.2019 р. №1410

Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування Комерційному виробничо-торговому підприємству «Коростеньхарч»

Розглянувши клопотання Комерційного виробничо-торгового підприємства «Коростеньхарч» про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок в постійне користування, відповідно до статей 12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
ВИРІШИЛА:
       1. Надати дозвіл Комерційному виробничо-торговому підприємству «Коростеньхарч»(О.П.Ф.: Комунальне підприємство) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0900 га в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови  по вулиці Шатрищанській, 61-А  міста Коростеня.
       2. Надати дозвіл Комерційному виробничо-торговому підприємству «Коростеньхарч»(О.П.Ф.: Комунальне підприємство) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2750 га в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови  по вулиці Шатрищанській, 61-Б  міста Коростеня.
 
3. Надати дозвіл Комерційному виробничо-торговому підприємству «Коростеньхарч»(О.П.Ф.: Комунальне підприємство) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,3450 га в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови  по вулиці Шатрищанській, 61-В  міста Коростеня.
 
4. Надати дозвіл Комерційному виробничо-торговому підприємству «Коростеньхарч»(О.П.Ф.: Комунальне підприємство) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,5200 га в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови  по вулиці Шатрищанській, 61-Д  міста Коростеня.

5. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.
 
6. Комерційному виробничо-торговому підприємству «Коростеньхарч» розроблені проекти землеустрою щодо відведення вказаних земельних ділянок в постійне користування погодити з територіальним органом центрального органу виконавчої влади, що здійснює реалізацію державної політики у сфері земельних відносин та органом містобудування та архітектури.
 
7. Погоджений проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування Комерційному виробничо-торговому підприємству «Коростеньхарч» подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 

Міський голова                                                               В.Москаленко

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська