РІШЕННЯ

           двадцять дев'ята сесія VIІ скликання

 
     від 21.02.2019 р. №1383
 
Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди по вулиці Пацаєва, 3-Б міста Коростеня
 
    Розглянувши клопотання ПП «Торгівельний дім Садко» про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, відповідно до статей 12, 93, 124, 134 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

1.Надати дозвіл Приватному підприємству «Торгівельний дім Садко» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди орієнтовною площею 0,3000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вулиці Пацаєва, 3-Б міста Коростеня за рахунок земель промисловості Коростенської міської ради.

2. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.
3. Рекомендувати Приватному підприємству «Торгівельний дім Садко» замовити в розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.
4. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди подати для затвердження на розгляд сесії Коростенської міської ради.
5. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська