РІШЕННЯ
двадцять сьома сесія VІІ скликання
 
від 20.12.2018 р. №1349
 
Про встановлення права особистого строкового сервітуту на розміщення тимчасових споруд
 

Розглянувши  заяви фізичних осіб-підприємців про встановлення права особистого строкового сервітуту, за результатами опрацювання наданої комплексної схеми розміщення тимчасових споруд, затверджених рішенням виконавчого комітету Коростенської міської ради №516 від 07.11.2018р., відповідно до статей 12, 98, 99, 100, 101, Земельного кодексу України, “Тимчасового порядку встановлення особистих строкових сервітутів під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на земельних ділянках комунальної власності Коростенської міської ради”, затвердженого рішенням сорок восьмої сесії Коростенської міської ради VІ-го скликання від 20.10.2015 року, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати в сервітутне землекористування строком на 2 (два) роки 11(одинадцять) місяців фізичній особі-підприємцю Артемчук Нілі Миколаївні земельну ділянку площею 0,0044 га цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди) по вулиці Шевченка, в районі будинку 78 міста Коростеня.
1.1. Встановити розмір плати за сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Артемчук Нілі Миколаївні: 510,05 (п’ятсот десять гривен 05 коп.) грн. в рік, 42,50 (сорок дві гривні 50 коп.) грн. в місяць.
 
2. Передати в сервітутне землекористування строком на 2 (два) роки 11(одинадцять) місяців фізичній особі-підприємцю Яковлевій Аліні Миколаївні земельну ділянку площею 0,0041 га цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасових споруд) по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будівлі 18 міста Коростеня.
2.1. Встановити розмір плати за сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Яковлевій Аліні Миколаївні: 872,07 (вісімсот сімдесят дві гривні 07 коп.) грн. в рік, 72,67 (сімдесят дві гривні 67 коп.) грн. в місяць.
 
3. Передати в сервітутне землекористування строком на 2 (два) роки 11(одинадцять) місяців фізичній особі-підприємцю Миколюку Олександру Володимировичу земельну ділянку площею 0,0030 га цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди) по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будівлі 18 міста Коростеня.
 
 3.1. Встановити розмір плати за сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Миколюку Олександру Володимировичу: 638,10 (шістсот тридцять вісім гривен 10 коп.) грн. в рік, 53,18 (п’ятдесят три гривні 18 коп.) грн. в місяць.
 
4. Передати в сервітутне землекористування строком на 2 (два) роки 11(одинадцять) місяців громадянину Семенко Олексію Олександровичу земельну ділянку площею 0,0060 га цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення групи тимчасових споруд) по вулиці Шевченка, 78-В міста Коростеня.
 
4.1. Встановити розмір плати за сервітутне землекористування громадянину Семенко Олексію Олександровичу: 695,52 (шістсот дев’яносто п’ять гривен 52 коп.) грн. в рік, 57,96 (п’ятдесят сім гривен 96 коп.) грн. в місяць.
 
5. Встановити, що договір про встановлення особистого строкового сервітуту є правовстановлюючим документом на землю і підлягає реєстрації в Коростенській міській раді.
 
6.  Термін дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту, передбачений цим рішенням, встановлюється з дня його реєстрації.

Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська