РІШЕННЯ
двадцять шоста сесія VІІ скликання

 
від 29.11.2018 р. №1304                                                     
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вулиці Шатрищанській, 71-Б  міста Коростеня
 
         Розглянувши клопотання ПАТ «Трубний завод «Трубосталь» про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вулиці Шатрищанській, 71-Б  міста Коростеня, відповідно до статей 12, 20, 126 Земельного кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
         1. Затвердити проект землеустрою щодо зміни  цільового призначення орендованої земельної ділянки ПАТ «Трубний завод «Трубосталь» (кадастровий номер - 1810700000:01:015:0055) площею 0,6985га цільового призначення: «для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства»  по вулиці Шатрищанській, 71-Б міста Коростеня на зміну цільового призначення, а саме: «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» по вулиці Шатрищанській, 71-Б міста Коростеня.
1.2. Змінити цільове призначення орендованої земельної ділянки ПАТ «Трубний завод «Трубосталь» площею 0,6985 га з цільового призначення: «для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства») по вулиці Шатрищанській, 71-Б міста Коростеня на цільове призначення: «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» по вулиці Шатрищанській, 71-Б  міста Коростеня.
2. Відділу у Коростенському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,

містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська