РІШЕННЯ
двадцять шоста сесія VІІ скликання
 

від 29.11.2018 р. №1293
        
 Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 30.08.2018 року №1182 «Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва»
 
Розглянувши заяву громадянина Бігуна А.В. щодо внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 30.08.2018 року №1182, відповідно до ст. 12 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА: 
 
      1. Внести зміни до п.28 рішення двадцять четвертої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 30.08.2018 року №1182 «Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва», в зв’язку з уточненням та викласти його в наступній редакції:
      «28. Надати громадянину Бігуну Анатолію Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по  провулку Гастелло, 15 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради ».
     
                                 
Міський голова                                                     В. Москаленко

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська