РІШЕННЯ
      двадцять шоста сесія VІІ скликання
 

від 29.11.2018 р. №1291
                           
Про поновлення договору оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вулиці Грушевського, в районі КП «Водоканал» міста Коростеня
 
Розглянувши заяву громадянки Можар О.І. про поновлення договору оренди земельної ділянки,  відповідно до статей 12, 93, 124, 125 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України «Про оренду землі», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням п’ятнадцятої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №709 від 29.06.2017 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір оренди від 01 листопада 2017 року земельної ділянки, яка надана рішенням сімнадцятої сесії VII-го скликання Коростенської міської ради від 19.10.2017 року в короткострокову оренду громадянці Можар Олені Іванівні, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Грушевського, в районі КП «Водоканал» міста Коростеня.
1.1. Встановити строк короткострокової оренди громадянці Можар Олені Іванівні земельної ділянки площею 0,0050 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі: 1(один) рік.
1.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянці Можар Олені Іванівні вказаної земельної ділянки: 834,90 грн. (вісімсот тридцять чотири грн. 90 коп.) в рік; 69,58 грн. (шістдесят дев'ять грн. 58 коп.) в місяць.
 
2. Громадянці Можар Олені Іванівні в місячний термін укласти додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки.
 
3. Відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання додаткової угоди.
 
4. Коростенській ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаної вище земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного кодексу України та Податкового кодексу України.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Началник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська