РІШЕННЯ
двадцять третя сесія VIІ скликання
                                                                                                        
від 05.07.2018 р.  № 1136
 
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Пашинській Любові Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці В.Котика, 24 міста Коростеня.
2. Надати громадянину Петровичу Олегу Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 101 міста Коростеня.
3. Надати громадянину Кучугурному Станіславу Юхимовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 105 міста Коростеня.
4. Надати громадянину Баранівському Володимиру Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 107 міста Коростеня.
5. Надати громадянину Міськову Віталію Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 99 міста Коростеня.
6. Надати громадянину Глушанівському Олегу Сергійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Соборній, 6 міста Коростеня.
 7. Надати громадянину Бошакову Роману Олеговичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Соборному, 32 міста Коростеня.
8. Надати громадянину Гузаєву Сергію Ігоровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Соборній, 37 міста Коростеня.
 9. Надати громадянину Тимофеєву Олександру Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 22 міста Коростеня.
10. Надати громадянину Ничипоренку Петру Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 26 міста Коростеня.
 11. Надати громадянину Гераймовичу Петру Івановичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 37 міста Коростеня.
 12. Надати громадянину Іванову Івану Івановичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 11 міста Коростеня.
13. Надати громадянину Клименку Максиму Олександровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці  Благодатній, 37 міста Коростеня.
14. Надати громадянину Агеєву Павлу Олександровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці  Благодатній, 12 міста Коростеня.
15. Надати громадянину Сарнавському Віталію Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Благодатному, 18 міста Коростеня.
16. Надати громадянину Закусило Віктору Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по  вулиці Благодатній, 32 міста Коростеня.
17. Надати громадянину Петренку Андрію Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 16 міста Коростеня.
18. Надати громадянину Петренку Михайлу Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Гастелло, 52/2 міста Коростеня.
19. Надати громадянину Горбунову Віктору Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Гастелло, 54/1 міста Коростеня.
20. Надати громадянину Вигівському Андрію Юрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 115 міста Коростеня.
 21. Надати громадянину Манжосу Петру Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 109 міста Коростеня.
22. Надати громадянину Грузевичу В'ячеславу Сергійовичу  дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Княжій, 5 міста Коростеня.
23. Надати громадянину Зайцю Олександру Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Княжій, 8 міста Коростеня.
24. Надати громадянину Савченку Олександру Андрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Княжій, 27 міста Коростеня.
25. Надати громадянину Гречанику Вадиму Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Княжому, 11 міста Коростеня.
26. Надати громадянину Тимошенку Андрію Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Княжій, 13 міста Коростеня.
 27. Надати громадянину Білошицькому Руслану Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 34 міста Коростеня.
28. Надати громадянину Кобернику Олександру Сергійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 6 міста Коростеня.
29. Надати громадянину Подіку Олександру Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 41 міста Коростеня.
30. Надати громадянину Новоселецькому Олександру Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної
ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Благодатному, 21 міста Коростеня.
31. Надати громадянину Куксі Василю Андрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Благодатному, 15 міста Коростеня.
32. Надати громадянину Вострікову Павлу Олексійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Соборній, 9 міста Коростеня.
33. Надати громадянину Мартинюку Івану Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 23 міста Коростеня.
34. Надати громадянину Тарасенку Роману Федоровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Благодатному, 26 міста Коростеня.
35. Надати громадянину Когуту Івану Івановичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 111 міста Коростеня.
 36. Надати громадянину Сингаївському Вадиму Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Гастелло, 5 міста Коростеня.
 37. Надати громадянину Лазаренку Олексію Ігоровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 103 міста Коростеня.
38. Надати громадянину Кутишенку Сергію Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Княжому, 10 міста Коростеня.
39. Надати громадянину Нікітіну Руслану Валентиновичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Соборній, 7 міста Коростеня.
40. Надати громадянину Ященку Тарасу Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Гастелло, 50/1 міста Коростеня.
41. Надати громадянину Кругу Денису Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Княжому, 4 міста Коростеня.
42. Надати громадянину Липському Богдану Володимирвич дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Соборному, 4 міста Коростеня.
 43. Надати громадянину Беху Павлу Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 27 міста Коростеня.
44. Надати громадянину Дідківському Олегу Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Княжому, 12 міста Коростеня.
45. Надати громадянину Войтовичу Миколі Івановичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Гастелло, 8 міста Коростеня.
46. Надати громадянину Жмаченку Павлу Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Гастелло, 4 міста Коростеня.
47. Надати громадянину Мошківському Віктору Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Гастелло, 6 міста Коростеня.
48. Надати громадянину Ткачуку Володимиру Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Чолівській, 6-Е міста Коростеня.
49. Надати громадянину Кошелевичу Вадиму Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0430 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Добролюбова, 8 міста Коростеня.
50. Надати громадянину Сташкевичу Сергію Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0640 га для індивідуального садівництва в товаристві колективного саду заводу шляхових машин «Жовтнева кузня», земельна ділянка №48 міста Коростеня.
51. Надати громадянці Музиці Наталі Віталіївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0800 га для індивідуального садівництва в товаристві колективного саду заводу шляхових машин «Жовтнева кузня», земельна ділянка №1 міста Коростеня.
52. Надати громадянці Комаревич Валентині Федорівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0600 га для індивідуального садівництва в садівничому товаристві колективного саду «Движенець» робітників і службовців Коростенської дистанції колії Коростенського відділку Південно-західної залізниці, земельна ділянка №90 міста Коростеня.
53. Надати громадянину Михайленку Костянтину Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0600 га для індивідуального садівництва в товаристві колективного сада офіцерів запаса і у відставці ім.Жмаченко, земельна ділянка №40 міста Коростеня.
54. Надати громадянину Пастушенку Федору Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0450 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Ветеран», земельна ділянка №40 міста Коростеня.
55. Надати громадянину Карплюку Євгенію Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0050 га для будівництва індивідуальних гаражів   по вулиці Ольгинській, 2-А, під гаражем №2 міста Коростеня.
56. Надати громадянці Романенко Наталії Петрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів   по провулку Парковому, 16-Д міста Коростеня.
57. Надати громадянці Григорчук Юлії Сергіївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0048 га для будівництва індивідуальних гаражів   по вулиці Гайдамацькій, 7 міста Коростеня.
58. Надати громадянину Швабу Володимиру Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по  вулиці Соборній, 29 міста Коростеня.
59. Надати громадянину Науменку Володимиру Олександровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по  провулку Соборному, 24 міста Коростеня.
60. Надати громадянину Батюку Анатолію Сергійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по  провулку Соборному, 27 міста Коростеня.
61. Надати громадянину Цапуку Сергію Валентиновичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по  1 провулку Благодатному, 33 міста Коростеня.
62. Надати громадянину Сухоручкину Сергію Олександровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по  1 провулку Княжому, 13 міста Коростеня.
63. Надати громадянину Ніколайчуку Миколі Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по  1 провулку Благодатному, 40 міста Коростеня.
64. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
 
65. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
 
66. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська