РІШЕННЯ 
одинадцята сесія VІІІ скликання

 
від 25.11.2021 р. №679
 
Про включення до переліку земельних ділянок, які пропонуються виставити на земельні торги у формі електронного аукціону окремими лотами та надання дозволу Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність
 
Розглянувши звернення ФОП Васильчука М.М. від 26.10.2021р. за вх. №р/В-1359 щодо включення до переліку земельних ділянок, право на яку можна отримати через земельні торги у формі електронного аукціону, з метою забезпечення продажу на конкурентних засадах земельних ділянок Коростенської міської територіальної громади та відповідно до статті 19 Закону України «Про землеустрій», статей 12, 122, 127, 134, 135, 136 Земельного кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», статті 635 Цивільного кодексу України та рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА: 
1. Включити до переліку земельних ділянок, які пропонується виставити на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами, а саме:
1.1. Земельну ділянку, яка розташована по вулиці Пролетарська, в районі будинку №37-А, міста Коростеня, орієнтовною площею 0,0170 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), право оренди.
2. Надати дозвіл Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зазначеної у підпункті 1.1. даного рішення.
3. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність.
4. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради розроблену проєктну документацію подати до Коростенської міської ради для розгляду та затвердження в установленому порядку.
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 

Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                                О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                   С.Любочко
 
Т.в.о. заступника начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності-
начальник відділу земельних відносин                                                               А.Березюк
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                          Т.Камінська