РІШЕННЯ
       десята сесія VІІІ скликання

 
від 28.10.2021 р. №584

Про затвердження умов продажу об’єкта комунальної власності нежитлового вбудованого приміщення загальною площею 58,6 кв.м за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (вул.Табукашвілі), 3-А, приміщення 1,
м. Коростень, Житомирська область, для проведення електронного аукціону з умовами
        
Розглянувши протокол засідання аукціонної комісії №2 від 13.10.2021 р. щодо приватизації об’єкта комунальної власності – нежитлового вбудованого приміщення загальною площею 58,6 кв.м за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (вул.Табукашвілі), 3-А, приміщення 1, м. Коростень, Житомирська область для проведення електронного аукціону з умовами, згідно з рішенням Коростенської міської ради (восьма сесія VІІІ скликання) №425                       від 19.08.2021 р. «Про включення до переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації у 2021 році, нежитлового вбудованого приміщення № 1 загальною площею 58,6 кв м за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (вул.Табукашвілі), 3-А, м. Коростень, Житомирська область» , відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Положення «Про діяльність аукціонної комісії для приватизації об’єктів комунальної власності Коростенської міської територіальної громади», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, керуючись п.30 ч.1 ст.26, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити умови продажу об’єкта комунальної власності – нежитлового вбудованого приміщення загальною площею 58,6 кв.м за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (вул.Табукашвілі), 3-А, приміщення 1, м. Коростень, Житомирська область, для проведення електронного аукціону з умовами (додається).
 2. У разі, якщо для участі в аукціоні з умовами з продажу об’єкта комунальної власності – нежитлового вбудованого приміщення загальною площею 58,6 кв.м за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (вул.Табукашвілі), 3-А, приміщення 1, м. Коростень, Житомирська область, подано заяву від одного покупця та аукціон визнано таким, що не відбувся, провести процедуру приватизації зазначеного об’єкту комунальної власності шляхом викупу безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни.
 3. У разі, якщо для участі в аукціоні з умовами  з продажу об’єкта  комунальної  власності – нежитлового вбудованого приміщення загальною площею 58,6 кв.м за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні (вул.Табукашвілі), 3-А, приміщення 1, м. Коростень, Житомирська область, не подано жодної заяви або покупці відмовились чи не підписали протокол аукціону, відмінити електронний аукціон з продажу зазначеного об’єкту комунальної власності та виключити його з переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації у 2021 році.         
4. Договір купівлі-продажу вказаного об’єкту приватизації підлягає нотаріальному посвідченню відповідно до вимог чинного законодавства України.
 5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського  голови О.А. Ясинецького.
 
 
Міський голова                                                   Володимир МОСКАЛЕНКО
     
Секретар міської ради                                                                       О. Олексійчук  
 
Заступник міського голови О. Ясинецький
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності
                                                        
С. Любочко
 
Начальник відділу комунальної власності
 
Головний спеціаліст відділу
комунальної власності                                                                              
Г. Бабська
 
Л. Дурницька
                                    
 
Начальник відділу організаційного                                                   
забезпечення діяльності міської ради   
О. Заєць
 
 
Начальник юридичного відділу Т. Камінська

ЗАТВЕРДЖЕНО
 Рішення 10 сесії Коростенської  
міської  ради  VIIІ  скликання
від 28.10.2021р. №584
 

Умови продажу на електронному аукціоні з умовами
нежитлового вбудованого приміщення загальною площею 58,6 кв.м за адресою:
вул. Героїв Небесної Сотні ( вул.Табукашвілі), 3-А, приміщення 1, м. Коростень, Житомирська область


Умови продажу
 
 
 
 
 
Аукціон з умовами Аукціон з умовами  із зниженням стартової ціни (50% від стартової ціни  об’єкта)
 
Аукціон з умовами за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій
(кількість кроків-2)
1. Стартова ціна  об’єкта (з ПДВ), грн.
 
197136,00 98568,00 98568,00
2. Гарантійний внесок для участі в аукціоні
(10% від стартової ціни  об’єкта), грн.
 
19713,60 9856,80 9856,80
3. Крок аукціону (1% від стартової ціни об’єкта),грн.
 
1971,36
 
985,68 985,68
4. Реєстраційний внесок для участі в аукціоні, грн.
 
1200,00
 
1200,00
 
1200,00
 
5. Період між аукціонами 30 календарних днів
6. Додаткові умови продажу:
Подальше використання об’єкта приватизації  визначається покупцем самостійно, з урахуванням вимог визначених Державними будівельними нормами України  для нежитлових поверхів (приміщень), які розташовані у житлових будинках (гуртожитках) ( ДБН В.2.2-15:2019) з недопущенням негативного впливу на людину.
Відшкодування управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради вартості послуг суб’єкта оціночної діяльності за проведення незалежної оцінки та  рецензування її в сумі 2600,00 грн. (дві тисячі шістсот гривень,00 коп.) протягом 30 календарних днів з дати нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.
Утримання  приміщення  в належному стані відповідно до вимог протипожежних, санітарних та екологічних норм.
Переобладнання приміщення здійснювати у відповідності до вимог чинного законодавства України.
Забезпечення збереження інженерних комунікацій (водогону, тепломережі, кабелів електропостачання і зв’язку, системи каналізації та інше) та вільного доступу  до них відповідних служб.
 
 
 
 
 Секретар міської  ради                                                                                                        Олександр ОЛЕКСІЙЧУК