РІШЕННЯ
шоста сесія VІІІ скликання
 

від 10.06.2021 р. № 382
                                                        
 
Про затвердження проєктів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок
 
Розглянувши заяви юридичних, фізичних осіб про затвердження проєктів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок та за поданням  заступника міського голови Ясинецького О.А. (щодо п.2 даного рішення), згідно Закону України «Про Державний земельний кадастр», відповідно до статей 12, 20, 126 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки громадянці Харкевич Валентині Володимирівні з «для індивідуального садівництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», кадастровий номер: 1810700000:02:036:0190, площею 0,0746 га, в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка №33 міста Коростеня.
1.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки громадянці Харкевич Валентині Володимирівні з «для індивідуального садівництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», кадастровий номер: 1810700000:02:036:0190, площею 0,0746 га, в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка №33 міста Коростеня.
2. Затвердити проєкт землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Управлінню земельних відносин та комунальної власності з «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», кадастровий номер: 1810700000:02:021:0627, площею 0,1000 га, по вулиці Грушевського, 108-Б міста Коростеня.
2.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки Управлінню земельних відносин та комунальної власності з «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», кадастровий номер: 1810700000:02:021:0627, площею 0,1000 га, по вулиці Грушевського, 108-Б міста Коростеня.
3. Відділу у Коростенському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.
4. Рекомендувати громадянам, яким змінено цільове призначення земельних ділянок, звернутись до ГУ ДПС у Житомирській області для визначення статусу платника (пільговика) з податку на землю.
 
 
Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 

Секретар міської ради                                                                                        О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності-начальник
відділу земельних відносин                                                                                О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська