РІШЕННЯ

  четверта сесія VІІІ скликання

 
від 25.02.2021 р. №211   

Про надання дозволу Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Каштанова, в районі будинку № 15-А міста Коростеня у комунальну власність

 

З метою забезпечення продажу на конкурентних засадах земельних ділянок у місті Коростені, згідно Закону України «Про землеустрій», відповідно до ст. 12,122, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Визнати комунальною власністю територіальної громади міста Коростеня земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0500 га, що розташована по вулиці Каштанова, в районі будинку № 15-А міста Коростеня.
1.1. Надати Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га, що розташована по вулиці Каштанова, в районі будинку № 15-А міста Коростеня для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
2. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність.
 
3. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради розроблену проєктну документацію подати для затвердження на розгляд сесії Коростенської міської ради.



Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                   О. Олексійчук
Заступник міського голови                                                          О. Ясинецький
Начальник відділу комунальної власності
управління економіки                                                                   С. Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                 О. Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О. Заєць
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська