РІШЕННЯ
друга сесія VІІ скликання

 
від 24.12.2020 р. №102                                                                
 
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок
 
Розглянувши подання заступника міського голови Ясинецького О.А. та заяву Відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради, відповідно до статей 12, 20, 126 Земельного кодексу України, Закону України “Про Державний земельний кадастр”, відповідно до рішення виконавчого комітету Коростенської міської ради №338 від 05.08.2020 р. «Про затвердження детальних планів території», керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
        1. Надати дозвіл Управлінню економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із “для будівництва та обслуговування будівель торгівлі” на “для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови”, кадастровий номер:  1822384400:10:000:0065, площею 1,2000 га, по вулиці Григорія Сковороди,     48-А  міста Коростеня, яка перебуває на праві власності Коростенської міської ради.
        2. Надати дозвіл Відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із “для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування” на “для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти”, кадастровий номер:  1810700000:02:001:0714, площею 0,0215 га, по вулиці І.Франка, 4-Д міста Коростеня, яка перебуває на праві постійного користування.
        3. Управлінню економіки та Відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради розроблені проєкти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок погодити з територіальним органом центрального органу виконавчої влади, що здійснює реалізацію державної політики у сфері земельних відносин та органом містобудування та архітектури.
4. Погоджені проєкти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок управлінню економіки та Відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 

Міський голова                                                      Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                               О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська