РІШЕННЯ
друга  сесія VІІІ скликання

від  24.12.2020р. № 46
 
Про внесення змін до рішення сесії Коростенської міської ради № 1259 від 29.11.2018р. в частині зміни терміну дії договору оренди приміщення, розташованого по вул. Грушевського,41-а в м. Коростені
 
          Розглянувши лист громадської організації  „Спілка голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків „Солідарність” за  вх. № 1053/02-13   від 24.09.2020р. та лист комерційного виробничо-торгового підприємства „Коростеньхарч” від 05.11.2020р. № 24 про внесення змін до рішення сесії Коростенської міської ради (двадцять шоста сесія VІІ скликання) № 1259           від 29.11.2018р. в частині збільшення строку дії договору оренди, керуючись ст.9, ст.16 Закону України „Про оренду державного та комунального майна”, п.125 „Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №483 від 03.06.2020р. Деякі питання оренди державного та комунального майна”, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, керуючись ст.25, п.п.30, 31, ч.1 ст.26 Закону України  „Про   місцеве самоврядування в Україні”,  Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
         1.Внести зміни в п.1 рішення сесії  Коростенської міської ради №1259      від 29.11.2018р. „Про надання дозволу комерційному виробничо-торговому підприємству „Коростеньхарч” на укладення з громадською організацією  „Спілка голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків „Солідарність” договору оренди частини нежитлового приміщення адмінуправління КВТП „Коростеньхарч”, розташованого по   вул. Грушевського, 41-а в м. Коростені” змінивши слова  „два роки 11 місяців” на слова „п’ять років”.
        2. Комерційному виробничо-торговому підприємству „Коростеньхарч”
укласти договір оренди з громадською організацією  „Спілка голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків „Солідарність” в новій редакції з визначенням перебігу строку оренди з урахуванням вимог п. 125 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна.
 
 
 
 
       3. Договір оренди надати  до  відділу  комунальної  власності  управління економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради для здійснення реєстраційних дій.
 
 
Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                  О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                          О. Ясинецький
 
Начальник управління економіки                                               О. Жилін
 
Заступник начальника управління                                            
економіки-начальник відділу
комунальної власності                                                             С.Любочко
 
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська  
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                   О. Заєць