РІШЕННЯ
сорокова  сесія VІІ скликання
 

від 27.08.2020 р. №1953
 
Про надання дозволу громадянці Островській Світлані Іванівні на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вулиці Сергія Кемського, 76, яка перебуває у користуванні - на умовах оренди
 
Розглянувши заяву громадянки Островської С.І. про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вулиці Сергія Кемського, 76 на умовах оренди, відповідно до статей 12, 19, 20, 66, 116, 122, 124, 125 Земельного кодексу України, згідно статей 19, 22, 25, 30, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рішення виконавчого комітету Коростенської міської ради «Про затвердження детальних планів території» від 19.02.2020р. №90, керуючись п. 34 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл громадянці Островській Світлані Іванівні на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на умовах оренди (кадастровий номер - 1810700000:01:011:0014), площею 1,4921 га, із земель “для будівництва та обслуговування будівель торгівлі” на землі “для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості”, по вулиці Сергія Кемського, 76 міста Коростеня, з урахуванням уточнень містобудівних умов та обмежень.
2. Громадянці Островській Світлані Іванівні виготовити проєкт землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на умовах оренди та подати на затвердження до Коростенської міської ради.
3. Фінансування робіт з розроблення проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на умовах оренди по вулиці Сергія Кемського, 76 міста Коростеня, здійснити за рахунок власних коштів громадянки Островської Світлани Іванівни.
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська