РІШЕННЯ
сорокова сесія VІІ скликання

від 27.08.2020 р. №1937

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки


В зв’язку зі зміною цільового призначення орендованої земельної ділянки по вулиці Шатрищанська, 71-Б міста Коростеня, розглянувши клопотання ПрАТ «ТЗ «ТРУБОСТАЛЬ», відповідно до ст.12 Земельного кодексу України, Закону України «Про оренду землі», «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до договору оренди земельної ділянки від 04.01.2017 року, укладеного між Коростенською міською радою та ПрАТ «ТЗ «ТРУБОСТАЛЬ», щодо земельної ділянки, площею 0,6985 га (кадастровий номер 1810700000:01:015:0055), цільове призначення для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, у зв’язку зі змінами умов договору, а саме:
1.1.Пункт 1 замінити та викласти в наступній редакції:
«1. Орендодавець – надає, а орендар ПрАТ «ТЗ «ТРУБОСТАЛЬ» приймає в строкове платне користування земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» з кадастровим номером 1810700000:01:015:0055, яка розташована в місті Коростені по вулиці Шатрищанській, 71-Б».
1.2. Пункт 15 замінити та викласти в наступній редакції:
«15. Земельна ділянка передається в оренду для розміщення та
експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості».
1.3 Пункт 16 замінити та викласти в наступній редакції:
«16. Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та
експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості».
2. ПрАТ «ТЗ «ТРУБОСТАЛЬ» в місячний термін укласти додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки від 04.01.2017 року.
3. Відділу комунальної власності управління економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання додаткової угоди.
4. Відділу у Коростенському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький

Начальник відділу комунальної 
власності управління економіки                                                              С.Любочко

Заступник начальника відділу комунальної 
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко

Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць

Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська