РІШЕННЯ
сорокова сесія VІІ скликання
 

від 27.08.2020р. №1922
 
Про надання дозволу на розробку
детальних планів території
 
Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
            1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці Шатрищанська, 61-А, з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для розміщення підприємства 5-го класу санітарної класифікації з облаштуванням окремого під’їзного шляху.
            1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
            1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Шатрищанська, 61-А, громадянином Ткачовим Михайлом Володимировичем.
           2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці Базарна площа,18-А, з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
            2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
            2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Базарна площа,18-А, Товариством з обмеженою відповідальністю «ВІА ТОРГ- СЕРВІС ЛТД».
          3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці     І. Оснадчука,1-В, з метою зміни цільового призначення земельної  ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги.
            3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
            3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника земельної ділянки  по вулиці І. Оснадчука,1-В, громадянкою Бурлаковою Оксаною Вікторівною.
          4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці  Бровар,8-А, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
            4.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
            4.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Бровар,8-А, громадянкою Марченко Ольгою Миколаївною.
           5. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці   Шатрищанська,69, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, для уточнення містобудівних умов та обмежень для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
            5.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
            5.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою орендаря земельної ділянки  по вулиці Шатрищанська, 69, Приватним акціонерним товариством «Трубний завод «Трубосталь».
           6. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці    Грушевського,26, з метою уточнення містобудівних умов та обмежень.
            6.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
            6.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Грушевського,26, Товариством з обмеженою відповідальністю «Лемберг-Плаза».
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу
архітектури та містобудування                                                                С.Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська