РІШЕННЯ
тридцять девята сесія VІІ скликання
 
від  11.06.2020р. №1856
 
Про внесення змін до Положення про постійні комісії міської ради, затвердженого рішенням другої сесії Коростенської міської ради VIІ  скликання  від  17.12.2015 р. № 14, зі змінами
 
З метою організації роботи постійних комісій, керуючись ст.25, ст.47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади, депутатської діяльності та етики, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
Внести зміни в Положення про постійні комісії міської ради, затвердженого рішенням другої сесії Коростенської міської ради VIІ  скликання  від 17.12.2015 р. № 14, зі змінами внесеними рішенням 5 сесії Коростенської міської ради VII скликання від 21.04.16р. №173, а саме, статтю 12 Положення викласти в наступній редакції:
 
Стаття 12.Основною формою роботи комісій є засідання, які проводяться відповідно до затверджених комісіями планів, а також рішень міської ради. Засідання комісій можуть проводитись як у день сесії ради, так і в період між сесіями.
Члени постійної комісії у виняткових випадках можуть брати участь у засіданні дистанційно (із застосуванням відео/аудіозв’язку).
Член постійної комісії, у разі неможливості прибуття на засідання, або буде брати участь у засіданні дистанційно, завчасно повідомляє про це голову постійної комісії та відділ організаційного забезпечення діяльності міської ради.
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
Секретар міської ради                                                                    В.Вигівський
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                            О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                     Т.Камінська